Communicatiemedewerker EnTranCe | Centre of Expertise Energy

Vacaturenummer
v21.0324

Omvang
0,6 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
EnTranCe, Centre of Expertise Energy

EnTranCe is hét expertisecentrum voor de energietransitie in Noord-Nederland. Vanaf onze unieke proeftuin en in de Energy Academy Europe werken wij samen met allerlei partijen om de energietransitie te versnellen en een belangrijke bijdrage te leveren aan de duurzame toekomst. Wil jij graag werken in een veelzijdige omgeving waar we bezig zijn met diverse prachtige projecten in de energietransitie? Wil je mooie verhalen maken en helpen onze kennisbank uit te breiden? Dan is deze functie iets voor jou!


Wat verwachten we van jou in deze rol?


Je gaat aan de slag met de communicatie van de Groene Waterstof Booster. De Groene Waterstof Booster is een open innovatie omgeving op EnTranCe, de energieproeftuin in Groningen. De Groene Waterstof Booster is een project van Entrance, waar ook veel andere bedrijven, onderzoekers, docenten en startups bij betrokken zijn.

Je gaat alle communicatie verzorgen van dit project, inclusief naar MKB bedrijven. Daarnaast ga je aan de slag met de verdere ontwikkeling van de kennisbank. Via deze kennisbank delen we onze kennis van waterstof, zodat bedrijven en startups deze kennis kunnen toepassen. Verdere taken zijn:

- Het verzamelen van onder andere presentaties, rapportages, artikelen en blogs bij lectoren en onderzoekers om deze te plaatsen op de kennisbank;
- proactief ophalen en opstellen van stories;
- je interesseert de organisatie voor het delen van informatie op de kennisbank en spreekt collega’s daarop aan;
- het plaatsen van materiaal op de kennisbank na beoordeling van het materiaal;
- onderhouden van de technische werking van de kennisbank; uitbreiden naar alle kennisdomeinen van EnTranCe namelijk mobiliteit, lokale en regionale energie-strategieën, hernieuwbare gassen, industrie en systeemintegratie.


Wat breng je mee?


Voor deze functie is het belangrijk dat je proactief en flexibel bent en daarnaast snel kunt schakelen. Verder vragen we voor deze functie:

- Een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld communicatie;
- uitstekende beheersing in spreken en schrijven van de Nederlandse en Engelse taal;
- minimaal een jaar relevante werkervaring;
- je gaat actief op zoek naar interessante cases binnen de organisatie en bent ondernemend ingesteld;
- je bent een stevige gesprekspartner;
- je hebt vaste werkdagen, waarbij we verwachten dat je voor verschillende (online) evenementen een paar keer per jaar ook in de avonduren of op de zaterdag inzetbaar bent.

Waar kom je te werken?


EnTranCe | Centre of Expertise Energy draagt bij aan de snelle overgang naar een schone en betaalbare energievoorziening. In ons expertisecentrum ontmoeten wetenschappers, studenten, bedrijven, overheden en maatschappelijke instellingen elkaar om hun kennis te delen. Samen zorgen we voor de innovaties die hard nodig zijn voor de energietransitie én we versterken de regionale kenniseconomie.


Wat bieden we?

We bieden een functie voor 0,6 fte met veel uitdaging waarbij wij een jaarcontract aanbieden met uitzicht op verlenging. De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. Het salaris bedraagt minimaal € 2.652,- en maximaal € 3.920,- bruto per maand (schaal 9) bij een fulltime dienstverband, conform cao-hbo. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Informatie


Informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Antoinette Bos, Manager Operations EntranCe. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 050–595 2190.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De (online) sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 8 december 2021.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

02-12-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature