Onderwijsplanner Instituut voor Rechtenstudies

Vacaturenummer
v21.0323

Omvang
0,6 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Rechtenstudies

Voel jij je thuis in een dynamische onderwijsomgeving? Ben jij een organisatietalent en weet jij onze onderwijslogistiek in goede banen te leiden? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?


Je wordt de schakel tussen de blokcoördinatoren, de teamleiders en het roosterbureau. Als planner voer je gegevens in en hou je wijzigingen bij in ons planningssysteem. Je voert overleg met stakeholders, controleert conceptroosters en verzamelt wijzigingen maar informeert ook tijdig studenten, docenten en management over roosters en wijzigingen. Je ondersteunt de teamleiders bij de verwerking van de gegevens betreffende de inzet van de docenten en bewaakt dit proces op consistentie en uitvoerbaarheid. Deze werkzaamheden doe je met name voor de gemeenschappelijke propedeuse en de acteursplanning. Daarnaast genereer je overzichten, al dan niet op verzoek, bijvoorbeeld met betrekking tot inzet van medewerkers en openstaande vacatureruimte.


Wie ben jij?


Je bent goed in plannen en organiseren, houdt ervan om complexe puzzels op te lossen, werkt accuraat en bent uitstekend in staat om onder druk de juiste dingen te doen. Je bent je bewust van de consequenties van eigen handelen, zowel binnen als buiten het instituut, en handelt hiernaar op een manier die het beste bij het instituut past. Je bent iemand die graag snel schakelt en kan inspelen op veranderingen. Verder vragen wij het volgende:
- Minimaal hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie.
- Kennis en ervaring van diverse planningsprogramma’s, zoals Indato en Syllabus, of in staat je dit snel eigen te maken.
- Affiniteit met onderwijs en het realiseren van complexe planningen.
- Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.
- Vaardig met Excel.

Waar ga je werken?


Het Instituut voor Rechtenstudies biedt een innovatief en praktijkgericht aanbod van opleidingen. Circa 1950 studenten volgen de opleidingen HBO-Rechten (voltijd/ deeltijd) en Sociaal Juridische Dienstverlening (voltijd/ deeltijd). Ook zijn we verbonden aan het Marian van Os Centrum voor Ondernemerschap waar onderzoek plaatsvindt in samenwerking met het onderwijs en het werkveld. Je wordt onderdeel van het onderwijsondersteunende team. Dit team bestaat uit 16 medewerkers en valt onder de verantwoordelijkheid van de manager Bedrijfsvoering.

Wat bieden wij?

We bieden je een leuke en afwisselende baan in een professionele omgeving waar ruimte is voor eigen ontwikkeling. Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan ons team? Solliciteer dan op deze leuke functie! Je krijgt van ons een jaarcontract, voor 0,6 fte, met de mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is minimaal € 2.533,- en maximaal € 3.479,- per maand bij een volledige betrekking en conform cao-hbo (schaal 8). Verder bieden wij een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, en de mogelijkheid om je voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Startdatum is half januari 2022 of z.s.m. daarna. .

Inlichtingen


Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Francina Beek, Manager Bedrijfsvoering, telefoonnummer 050-5952552.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur je dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 9 december 2021.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

01-12-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature