Coördinator onderwijslogistiek Academie voor Gezondheidsstudies

Vacaturenummer
v21.0320

Omvang
0,6-0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Academie voor Gezondheidsstudies

De Academie voor Gezondheidsstudies (SAGZ) biedt veelzijdig, innovatief en internationaal georiënteerde bachelor- en masteropleidingen op het gebied van gezondheid. Daarnaast is het lectoraat Healthy Ageing, Allied Health Care and Nursing onderdeel van SAGZ. In totaal studeren ongeveer 3000 studenten bij ons aan diverse opleidingen, te weten Fysiotherapie, Logopedie, Voeding & Diëtetiek, Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT), Mondzorgkunde, Ergotherapie, Management in de Zorg en de masteropleidingen Physician Assistant en Healthy Ageing Professional.

Wat ga je doen?


Je gaat werken binnen een dynamische en bedrijvige omgeving, waarbij je verantwoordelijk bent voor de coördinatie (en eventueel uitvoering) van onderwijslogistieke processen. Dit doe je proactief en altijd vanuit een dienstverlenende instelling. Jij bent de steun en toeverlaat voor onze manager bedrijfsvoering en ondersteunt de manager bij de uitvoering van praktische werkzaamheden. Het betreft een nieuwe functie, die we graag samen met jou verder willen vormgeven.

Jouw taken zijn o.a.:
- zorgdragen voor uniforme onderwijslogistieke processen als linking pin tussen de opleidingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan centraal beheer en organisatie van digitale toetsing of de financiële coördinatie en registratie van academie-brede projecten;
- kennisdrager van verschillende administratieve systemen;
- leveren van managementinformatie aan het MT;
- coördineren van werkzaamheden m.b.t. planning, roostering en (digitale) toetsing;
- aanspreekpunt voor de facilitaire dienst voor het gebruik van het gebouw.


Wat neem je mee?


- afgeronde, relevante opleiding op hbo-niveau;
- aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
- affiniteit met het onderwijs;
- inzicht in (onderwijs) ondersteunende processen;
- goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
- uitstekende digitale vaardigheden.

Competenties


Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste coördinator die effectief werkt en graag wil faciliteren. Je gaat proactief op zoek naar de wensen binnen de academie, neemt initiatief en bent creatief in het vinden van oplossingen binnen gestelde kaders. Je bent organisatiesensitief en in staat om flexibel om te gaan met een zeer dynamische omgeving. Je bent resultaat- en klantgericht en weet zaken helder en duidelijk uit te leggen. Je kunt goed zelfstandig werken en ook in stressvolle situaties blijf je kwaliteit leveren.

Waar ga je werken?


De Academie voor Gezondheidsstudies kenmerkt zich als een dynamische werkomgeving met ruime mogelijkheden voor de ontwikkeling van studenten en medewerkers.
Je gaat samenwerken met opleidingsmanagers en onderwijsondersteuners van al onze opleidingen waarbij je verantwoording aflegt aan de Manager Bedrijfsvoering van de Academie voor Gezondheidsstudies.
Je maakt deel uit van het onderwijsondersteunende team, momenteel bestaande uit 16 medewerkers. Binnen het team hebben we een open en oprechte cultuur met oog voor elkaar en voor de kwaliteit, waarbij we op elkaar kunnen bouwen. Je wordt binnen de gehele academie ingezet voor coördinerende en ondersteunende werkzaamheden op het gebied van onderwijslogistiek.


Arbeidsvoorwaarden

De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. Het betreft een aanstelling van 0,6 tot 0,8 fte voor de duur van 1 jaar. Verlenging behoort tot de mogelijkheden. Benoeming vindt plaats volgens de bepalingen van de cao-hbo, in de functie van Medewerker processen en projecten C. De functie is gewaardeerd in schaal 9, met een bijbehorend salaris van minimaal € 2.652,- en maximaal € 3.920,- bruto per maand bij een volledige betrekking (conform cao-hbo). De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed. .

Inlichtingen


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dominicus Kamsma, dean Academie voor Gezondheidsstudies, telefoonnummer 050–595 3633.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

De gesprekken vinden plaats op vrijdag 3 december 2021.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

28-11-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature