Medewerker Studentenadministratie

Vacaturenummer
v21.0295

Omvang
1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Stafbureau Financieel Economische Zaken

Ben jij die resultaatgerichte en gedreven nieuwe collega die wij zoeken? Wil jij werken in een dynamische onderwijsomgeving en heb je het liefst een uitgebreid administratief takenpakket? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Voor het team Studentenadministratie, onderdeel van Stafbureau Financieel Economische Zaken, zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en dienstverlenende Medewerker Studentenadministratie (1,0 fte).

De afdeling


De studentenadministratie (STAD) verzorgt de administratieve processen rondom instroom, doorstroom en uitstroom van (internationale-) studenten van de Hanzehogeschool. STAD kent een tweetal hoofdprocessen: de inschrijving en uitschrijving van studenten. Het team bestaat uit circa 40 medewerkers en valt onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Studentenadministratie.

Wat ga je doen?


Als Medewerker Studentenadministratie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de studentenadministratie. Denk hierbij aan het verwerken en beoordelen van digitale aanmeldgegevens Je toetst deze aanvragen op huidige wet- een regelgeving en beoordeelt en analyseert de (inter)nationale diploma’s en certificaten voor toelating (diplomawaardering). Dit doe je aan de hand van de toelatingseisen van de diverse opleidingen. Voor numerus fixus-opleidingen help je daarnaast ook bij de selectie en plaatsing van de binnengekomen aanmeldingen. Verder produceer je getuigschriften, verklaringen, certificaten, diplomasupplementen en cijferlijsten. Overige werkzaamheden zijn: het bewaken van de naleving van procedures, het signaleren van tekortkomingen, doen van verbetervoorstellen en het verrichten van baliewerkzaamheden.
Kortom, voor de studenten ben jij hét aanspreekpunt als het gaat om informatie over de in- en uitschrijvingsprocedures en de inhoud van regelingen. Je signaleert knelpunten en helpt studenten herinneren aan onvolledige inschrijvingen. We zijn een internationale onderwijsinstelling dus dit betekent dat je ook te maken hebt met buitenlandse studenten die hulp nodig hebben met het invullen van formulieren en het aanvragen van verblijfsvergunningen. Uiteraard heb je ook veelvuldig contact met diverse collega’s binnen de organisatie die betrokken zijn bij dit proces.


Wie ben jij?


Je bent studentgericht en hebt een kritische en doelgerichte houding. Je werkt nauwkeurig, bent besluitvaardig en kunt je goed staande houden in een dynamische omgeving. Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen de verschillende niveaus. Je hebt een helikopterview, stelt prioriteiten en bent in staat onder alle omstandigheden zeer nauwkeurig te kunnen blijven werken (100% betrouwbare administratie). Naast uitstekende administratieve vaardigheden vragen wij verder:

- Een afgeronde (administratieve) opleiding op minimaal mbo+ niveau;
- Een sterk analytisch vermogen;
- Ervaring in een vergelijkbare functie;
- Goede communicatieve vaardigheden, met uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- Op de hoogte van relevante wet- en regelgeving;
- Digitaal zeer vaardig, kennis MS Office en Osiris of weet je dit snel eigen te maken.

Wat wij bieden?


Wij bieden je een uitdagende en zelfstandige functie in een organisatie met een informele sfeer en ruimte voor ontwikkeling. Wil jij werken in een internationale en dynamische werkomgeving? Solliciteer dan snel op deze leuke functie!


Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een jaarcontract en een salaris van minimaal € 2.214,- en maximaal € 3.077,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Bij goed functioneren is verlenging mogelijk. De functie is gewaardeerd in schaal 7, conform cao-hbo. Wat ons betreft start je zo spoedig mogelijk. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en een goede pensioenregeling. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed..

Nieuwsgierig?


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koert Nijboer, Hoofd Studentenadministratie, telefoonnummer 050-595 5631.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je CV en motivatie via de sollicitatiebutton.

De gesprekken vinden plaats op maandag 8 november 2021.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

31-10-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature