Medewerker Onderwijsondersteuning Specialisatie OnStage Sociale Studies

Vacaturenummer
v21.0294

Omvang
0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Academie voor Sociale Studies

De Academie voor Sociale Studies van de Hanzehogeschool Groningen biedt de volgende opleidingen aan: bachelor Social Work (voltijd en deeltijd), bachelor Toegepaste Psychologie (voltijd en deeltijd), Master Social Work (voltijd en deeltijd) en de AD's Sociaal Werk in de Zorg en Ervaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn. Daarnaast biedt de academie maatwerk- en incompanyprogramma's aan op het terrein van zorg en welzijn.

De Academie voor Sociale Studies leidt op tot kundige, betrokken en ondernemende professionals in het sociale domein, doet praktijkgericht onderzoek en is daarmee in de omgeving en (inter)nationaal een belangrijke partner van de beroepspraktijk bij het ontwikkelen van innovatieve, toepasbare kennis. De Academie voor Sociale Studies staat midden in de samenleving en werkt vanuit de visie van gelijke kansen voor iedereen: sociale inclusie. Daarbij streeft de Academie naar een zo groot mogelijke diversiteit in het personeelsbestand.

Wil je actief bijdragen aan het succes van onze academie en zoek je uitdaging en afwisseling in je werk? Dan zijn we op zoek naar jou.

Waar ga je werken?


Je gaat werken in het onderwijsondersteunende team van de bachelor Social Work onder de verantwoordelijkheid van de manager Bedrijfsvoering. Je werkt nauw samen met je andere collega’s van het onderwijsbureau en een aantal onderwijscoördinatoren. Je hebt een intensieve samenwerking met de coördinatoren/cursuseigenaren rondom het proces van afstuderen en voor het onderwijsondersteunende deel werk je samen met de collega’s van het onderwijsbureau. De werkomgeving is dynamisch en kan hectisch zijn.


Wat ga je doen?


Als medewerker onderwijsondersteuning ben je samen met een collega het aanspreekpunt voor docenten en studenten met betrekking tot het onderzoekssemester. Aangezien jij degene bent die het hele proces overziet, signaleer je ook knelpunten. Wij verwachten dan ook dat je proactief en zelfstandig handelt om deze knelpunten weg te nemen.

Werkzaamheden die je gaat uitvoeren:
- beheren en controleren van de werkstromen in OnStage;
- beheren Blackboard afstudeercourse;
- controleren en archiveren van afstudeerdossiers;
- maken van jaarplanningen, organiseren en notuleren van vergaderingen en kalibreersessies, maken van afspraken/agendabeheer;
- ondersteunen docententeam en één van de managementtrainees.


Wat vragen we van je?


Functie-eisen:
- minimaal mbo+ werk- en denkniveau;
- aantoonbare werkervaring met OnStage en Blackboard;
- goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk);
- digitaal zeer vaardig.

Competenties:
- proactief en zelfstandig kunnen handelen;
- gestructureerd en planmatig werken;
- oplossings- en resultaatgerichtheid en flexibel;
- kritisch denken en nauwkeurig werken;
- organiserend vermogen en communicatief vaardig;
- stressbestendig zijn en kunnen werken in een dynamische en complexe omgeving.

Wat bieden wij?

De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. Het betreft een structurele functie, waarbij we eerst een tijdelijke aanstelling bieden voor één jaar. De omvang van de vacature is 0,8 fte. Benoeming geschiedt volgens de bepalingen van de cao-hbo in de functie van Medewerker processen en projecten A (schaal 7). Het salaris bedraagt minimaal € 2.214,- en maximaal € 3.077,- bruto per maand bij een volledige betrekking. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed..

Nieuwsgierig?


Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Maarten Raangs, manager Bedrijfsvoering, telefoonnummer 06-28153164.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

De gesprekken vinden plaats op vrijdagochtend 5 november 2021.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

31-10-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature