Coördinator studentenvoorlichtingsteam

Vacaturenummer
v21.0287

Omvang
0,6 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Stafbureau Marketing & Communicatie

Stafbureau Marketing & Communicatie (M&C) coördineert voor de Hanzehogeschool Groningen de activiteiten op het gebied van marketing en communicatie: van de voorlichting aan (aspirant-) studenten tot het onderhouden van mediacontacten en van het doen van marktonderzoek tot het coördineren van regionale, nationale en internationale contacten. Het stafbureau bestaat uit drie teams en telt zo'n tachtig medewerkers (60 fte), verspreid over een groot aantal locaties in de stad Groningen. Wij zijn op zoek naar een Coördinator studentenvoorlichtingsteam (0,6 fte).

Wat ga je doen?


Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de voorlichtingen, trainingen en workshops door de studentvoorlichters. Je geeft zelf ook workshops, trainingen en voorlichtingen voor (aspirant)-studenten en intermediairs afkomstig van vo-scholen en mbo-instellingen uit de regio. Je evalueert en verbetert doorlopend het aanbod van voorlichtingen, trainingen en workshops.

Ben jij goed in organiseren en voorlichten? Ben jij communicatief vaardig? Heb je grote affiniteit met de doelgroep studiekiezer? Misschien word jij wel onze collega!


Wat moet je hiervoor in huis hebben?


- je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
- je hebt ervaring in presenteren en in het geven van trainingen/workshops;
- je hebt kennis van het onderwijsaanbod van de Hanzehogeschool Groningen en van de ontwikkelingen in het hoger onderwijs of je bent in staat je dit snel eigen te maken;
- je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Je hebt zin om een innovatieve bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van het Studentenvoorlichtingsteam en de profilering van de Hanzehogeschool bij het toeleverend onderwijs. Je bent een enthousiaste persoonlijkheid, je weet studentvoorlichters te motiveren en inspireren. Je kunt snel schakelen en vindt het leuk om te plannen en te coördineren. Je hebt affiniteit met de doelgroep. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, de voorlichtingen en workshops vinden op verschillende dagen en ook in de avonden plaats.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een mooie functie met veel uitdaging, waarin je je volop kan ontwikkelen in een sterk en resultaatgericht team. De datum van indiensttreding is zo snel mogelijk. Je wordt aangesteld voor een jaar. De functie is gewaardeerd in schaal 7 van de cao-hbo. Het salaris is minimaal € 2.214,- en maximaal € 3.077,- bruto per maand bij een volledige dienstbetrekking. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Waar ga je werken?

In deze functie werk je in het team Marketing en Online. Dit team is medeverantwoordelijk voor de instroom van studenten en het terugdringen van studie-uitval als gevolg van een verkeerde studiekeuze. Naaste collega’s zijn de teamleden die de voorlichtingscampagnes voor studiekiezers organiseren, studiekeuzeadviseurs en de beleidsadviseurs Aansluiting vo en mbo. Je legt verantwoording af aan de teamleider Marketing en Online..

Meer informatie


Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Neem dan op contact op met Karlijn van der Sluis, studiekeuzeadviseur. Zij is te bereiken op woensdag 20 oktober en dinsdag 26 oktober tussen 13:00 en 15:00 uur op het nummer 06-48012188.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 9 of woensdag 10 november 2021.
Voor de eerste sollicitatieronde word je gevraagd om een opdracht voor te bereiden.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

27-10-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature