Onderwijsondersteuner Masters Interdisciplinary Business Professional

Vacaturenummer
v21.0280

Omvang
0,7 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
International Business School

Zie jij het als een mooie uitdaging om te zorgen voor een optimale ‘student journey’, vanaf het eerste contactmoment, alle onderwijsprocessen rondom de studie tot en met het alumni netwerk? Zoek jij een veelzijdige functie, waarbij je snel schakelt tussen diverse werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanwege een uitbreiding van de bestaande functie, zoekt de International Business School (IBS), van de Hanzehogeschool Groningen, voor de deeltijd en voltijd Master Interdisciplinary Business Professional (IBP) een enthousiaste en dienstverlenende Onderwijsondersteuner Masters Interdisciplinary Business Professional (0,7 fte).

Wat ga je doen?


Je bent hét centrale aanspreekpunt voor studenten, deelnemers, docenten en overige stakeholders die betrokken zijn bij onze Masters. Je bewaakt de onderwijsprocessen en zorgt dat alle informatie correct verwerkt is in de systemen. Je organiseert en plant events, als introductieweken, diplomering, gastcolleges en bedrijfsbezoeken. Daarnaast ondersteun je de programmamanager bij het regelen van de agenda, organiseren en notuleren van vergaderingen en bijeenkomsten. Kortom, je bent hét visitekaartje van onze Masters IBP!

Belangrijke taken hierbij zijn:
- Beheren van de mailboxen, eerste aanspreekpunt voor (potentiële) studenten en deelnemers;
- Verzorgen van up to date informatie aan zowel docenten als studenten (via diverse kanalen);
- Organiseren en plannen van de toelatingsprocedures;
- Administreren van de aanmeldingen en onderhouden van contact met (aankomende) studenten en deelnemers;
- Informatie verwerken in de studentvolgsystemen, als Osiris, Blackboard en Onstage;
- Monitoren van deadlines en rapporteren over voortgang;
- Bewaken van de kwaliteit van de onderwijsprocessen en het doen van verbetervoorstellen;
- Bewaken van de onderwijsplanning, ondersteunen van het (hybride) onderwijs en coördineren van studentevaluaties;
- Organiseren en plannen van events en promotionele activiteiten;
- Algehele ondersteuning van de programmamanager.

Wat breng je mee?


- Minimaal hbo-werk- en –denkniveau;
- Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare ondersteunende rol;
- Affiniteit met het onderwijs en de doelgroepen voltijd en deeltijd studenten;
- Goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
- Je bent digitaal vaardig en kunt goed overweg met MS Office, Osiris, Blackboard, Onstage of zich dit snel eigen kunnen maken.

Wie ben je?


Jij bent een aanpakker, voelt je thuis in een dynamische en hectische omgeving en houdt ook in stressvolle situaties overzicht. Je bent samenwerkingsgericht en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt nauwkeurig, kunt goed plannen en organiseren en bent resultaatgericht. Iedereen kan bij jou terecht voor vragen en waar nodig kom je met een creatieve oplossing. Naast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (native speaker) weet je je ook prima in het Engels te verwoorden.

Waar ga je werken?


De International Business School (IBS) biedt met haar bachelor- en masteropleidingen hoger onderwijs aan 1.500 studenten met meer dan 70 verschillende nationaliteiten. De Master Interdisciplinary Business Professional, bestaat uit een Engelstalige voltijd opleiding en een Nederlandstalige deeltijd opleiding. De Masters zijn een samenwerking van 5 instituten binnen de Hanzehogeschool. Docenten en lectoren vanuit de diverse instituten zijn betrokken bij het vormgeven van ons onderwijs. Check voor meer inhoudelijke informatie over de opleidingen MSc in Business Studies en Master Interdisciplinary Business Professional.

Je gaat werken in een dynamische omgeving met studenten, deelnemers en medewerkers met diverse nationaliteiten en uiteenlopende achtergronden. Je standplaats is IBS, waar alle onderwijsprocessen ingebed zijn. Je krijgt veel vrijheid om je functie vorm te geven, in een omgeving waar kwaliteit, continu verbeteren en ontwikkelen centraal staat. Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan op deze leuke functie!

Wat we bieden

We bieden een jaarcontract en een salaris van minimaal € 2.214,- en maximaal € 3.479,- bruto per maand, bij een 36-urige werkweek. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding(en) en (relevante) werkervaring en conform cao-hbo (schaal 7 of 8). De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed. .

Inlichtingen


Meer informatie? Neem gerust contact op met Nancy Huttenga, programmamanager Masters Interdisciplinary Business Professional, telefoonnummer 06-511 311 91.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je CV en motivatie via onze sollicitatiebutton. Je brief ontvangen we graag in het Engels. Je CV mag je in het Nederlands sturen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 3 november 2021.
Omdat een deel van je werk in het Engels zal zijn, voeren we het sollicitatiegesprek deels in het Engels.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

25-10-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature