Teamleider Onderwijs en Onderzoek

Vacaturenummer
v21.0278

Omvang
0,8-1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Academie voor Verpleegkunde

De Academie voor Verpleegkunde, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, biedt de volgende opleidingen aan: bacheloropleiding verpleegkunde (voltijd, deeltijd en duaal), master Advanced Nursing Practice en bij- en nascholingscursussen via Professionals en Bedrijven. Ruim 1900 studenten volgen de bacheloropleiding Verpleegkunde. Studenten worden opgeleid tot competente professionals in een flexibele en beroepsgerichte onderwijsomgeving, die nauw aansluit bij de ontwikkelingen in de regio en de (inter)nationale beroepspraktijk. Het lectoraat Verpleegkundige Diagnostiek en het lectoraat Healthy Ageing, Allied Health Care & Nursing leveren daaraan een inspirerende bijdrage. Dit uit zich onder andere in het vormgeven van leergemeenschappen, zoals bijvoorbeeld innovatiewerkplaatsen.
Wij hebben als academie de volgende missie: het stimuleren van studenten, medewerkers en zorgprofessionals, met als doel hun talent te ontwikkelen en kennis te delen, om samen continu zorgonderwijs en zorgpraktijk te verbeteren. Dit bereiken we middels de visie ‘Verbindend, innovatief en praktisch’.

Binnen de bacheloropleiding ontstaat ruimte voor een Teamleider Onderwijs en Onderzoek (0,8-1,0 fte; het betreft een tijdelijke functie van 2 jaar).

Context


Als teamleider Onderwijs en Onderzoek maak je deel uit van het managementteam. Je bent verantwoordelijk voor één of meerdere onderwijsteams in de hoofdfase van de bacheloropleiding. Daarnaast heb je academiebrede taken/portefeuilles bijv. Internationalisering en/of Marketing & Communicatie. De teamleider legt verantwoording af aan de dean.

Wie zoeken we


We zijn op zoek naar een teamleider die professionals faciliteert om onderwijs, praktijkgerichte projecten en onderzoek te verzorgen.

Op leidinggevend gebied ben je een inspirerend en daadkrachtig persoon. Je bent ervaren in het leidinggeven aan professionals en je hebt affiniteit met de gezondheidszorg. Daarnaast ben je een gesprekspartner op onderzoeksgebied, voor zowel docent-onderzoekers als betrokkenen in het werkveld.
Je enthousiasmeert, motiveert en faciliteert het team. Je hebt een coachende stijl van leidinggeven, stimuleert medewerkers om buiten bestaande kaders te denken, waarbij continu verbeteren een vanzelfsprekendheid is. Je levert een bijdrage aan de transitie naar het werken in leer-gemeenschappen.

Op inhoudelijk vlak draag je zorg voor de organisatie van zowel de ontwikkeling als de uitvoering van het onderwijs en de studentbegeleiding. Je bewaakt de kwaliteit en het rendement van het curriculum en neemt maatregelen ter verbetering. Je vertegenwoordigt de opleiding in relevante externe netwerken, om de verbinding met het werkveld te verbeteren. Je hebt oog voor innovatie en de praktische toepassing hiervan binnen het curriculum. Daarnaast draag je bij aan beleids- en onderwijsontwikkeling van de academie vanuit het eigen verantwoordelijkheidsgebied. Prestatie-indicatoren die van belang zijn: studenttevredenheid, tevredenheid van het werkveld over de aansluiting van het onderwijsprogramma op actuele ontwikkelingen en de mate van uitwisseling tussen werkveld en team.
Je werkt graag samen met andere schools en staven van de Hanzehogeschool en levert een actieve bijdrage aan de realisatie van de strategische doelen van de organisatie.


Functie-eisen


- mastergeschoold, op een relevant vakgebied;
- aantoonbare ervaring met leidinggeven aan professionals;
- ervaring/affiniteit met onderwijs en onderzoek;
- affiniteit met LEAN;
- affiniteit met de gezondheidszorg.

Competenties


- samenwerken;
- communicatief vaardig;
- organisatiesensitief;
- klant-/studentgericht;
- resultaatgericht;
- delegeren;
- oog voor innovaties;
- gericht op de verbinding met het werkveld.


Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke functie van 2 jaar, waarbij in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar wordt geboden. De datum van indiensttreding is 1 november 2021. Benoeming geschiedt volgens de bepalingen van de cao-hbo. De functieschaal is schaal 12 of 13 afhankelijk van ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 4.250,- en maximaal € 6.202,- bruto per maand bij een volledige betrekking. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed. .

Inlichtingen


Ben je nieuwsgierig geworden? Mevrouw Jacqueline Beverwijk, dean Academie voor Verpleegkunde, vertelt je graag meer over deze vacature. Zij is bereikbaar op 050-595 7099.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 29 oktober 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

24-10-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature