Docent Professionele Communicatie

Vacaturenummer
v21.0263

Omvang
0,4-0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Future Environments

Bij de opleiding Built Environment van het Instituut voor Future Environments van de Hanzehogeschool Groningen is een vacature ontstaan voor een Docent Professionele Communicatie (0,4-0,8 fte).

Ben je thuis in recente ontwikkelingen op het vakgebied communicatie? Wil jij graag jouw kennis en vaardigheden overbrengen op de nieuwe generatie (technische) professionals? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Functieomschrijving


Als docent Professionele Communicatie verzorg je colleges voor studenten van de opleiding Built Environment. Onderwerpen die aan bod komen: rapporteren, presentatie- en interviewtechnieken, nieuwe media, websites, brochures en communicatie met verschillende doelgroepen binnen het werkveld.
Je begeleidt het leerproces van studenten. Je bevordert actieve kennisverwerving. Je bent in staat om theorie en praktijk met elkaar te verbinden en legt telkens de relatie tussen wat studenten doen in de opleidingssituatie en wat zij straks in de beroepspraktijk (zelfstandig) gaan doen. Daarom ben je altijd op zoek naar samenwerking met jouw netwerk en met (externe) deskundigen. Je coacht studenten tijdens dit leerproces en begeleidt ze tijdens hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook weet je studenten te inspireren en enthousiasmeren bij het ontwikkelen van hun onderzoeksvaardigheden. Je coördineert en verzorgt onderwijs in blended learning werkvormen, ontwikkelt toetsen en beoordeelt studenten bij uitvoering en voortgang van (praktijk) opdrachten. We bieden onze studenten integraal onderwijs waarbij leeruitkomsten in de vorm van beroepsproducten en taken centraal staan.

Waar ga je werken?


De opleiding Built Environment verbindt en integreert de vakgebieden Ruimtelijke Ontwikkeling, Civiele Techniek en Bouwkunde. We leiden ingenieurs op die een brede kijk en deskundigheid op de ‘gebouwde omgeving’ kunnen koppelen aan specifieke kennis betreffende de vakgebieden. Zo leren onze professionals hoe ze hun kennis en vaardigheden kunnen inzetten op maatschappelijke vraagstukken (duurzaamheid, klimaat en leefbaarheid). Je gaat deel uitmaken van het docententeam van Built Environment onder aansturing van de opleidingsmanager Built Environment.


Functie-eisen


- Een afgeronde (relevante) masteropleiding.
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
- Aantoonbare kennis en (werk)ervaring op het gebied van communicatie, bij voorkeur binnen het werkveld van Built Environment.
- Ervaring met begeleiding en coaching.
- Een (hbo) onderwijsbevoegdheid of de bereidheid deze te behalen.

Aanbod

Het salaris bedraagt minimaal € 3.453,- en maximaal € 5.026,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 11 cao-hbo. Je wordt benoemd in de functie van docent-onderzoeker A. Wij bieden eerst een dienstverband voor 1 jaar. Datum van indiensttreding is zo snel mogelijk. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin.

Bijzonderheden

De omvang van de aanstelling wordt in overleg afgesproken. Een deel van de aanstelling kan worden ingevuld bij de opleiding Facility Management (eveneens onderdeel van het Instituut voor Future Environments). .

Inlichtingen


Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Janny Slagter, Opleidingsmanager Built Environment, telefoonnummer 06-3044 9030.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste gesprekken vinden plaats op: vrijdag 8 oktober 2021.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

03-10-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature