Medewerker (Facilitaire) Service A

Vacaturenummer
v21.0249

Omvang
0,6 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Facilitair Bedrijf

Ben jij klantgericht, gastvrij en dienstverlenend ingesteld? Heb je oog voor veiligheid en bruis jij van de energie? Doe jij altijd een stapje extra? Herken jij jezelf hierin? Dan is ons Facilitair Bedrijf op zoek naar jou!

Eén van onze collega’s gaat ons team verlaten voor een andere baan in de organisatie. Daarom zoeken wij voor het cluster Ondernemerschap, afdeling Uitvoering, een leergierige en enthousiaste Medewerker (Facilitaire) Service A (0,6 fte).

Wat is je rol?


Als medewerker Service heb jij dagelijks contact met onze gebruikers. Jij bent het eerste aanspreekpunt en staat iedereen vriendelijk te woord. Als duizendpoot houd jij je bezig met alles op het facilitair vlak. Dit kunnen administratieve taken zijn zoals het invoeren en behandelen van klachten, wensen, informatie en storingen. Maar ook balietaken kunnen voorkomen zoals uitgifte, inname en registratie van middelen en de postverzorging. Je werkt mee aan reparaties en onderhoudswerkzaamheden, beheert apparaten, materialen en systemen, of schakelt hierbij derden in. Je ziet toe op de (brand)veiligheid in en om de gebouwen en ondersteunt bij interne verhuizingen. Daar waar nodig schakel je externe leveranciers in en coördineert deze. Je zorgt dat afnemers tijdig en juist geïnformeerd worden. Je haalt informatie en wensen op bij de klant en vertaalt dit naar concrete oplossingen of zet de complexe vragen door naar de coördinator. Je draagt ons beleid uit en bent in staat onze regelingen en procedures uit te leggen. Ook ben je verantwoordelijk voor de voortgangs- en afhandelingsbewaking en het onderhouden van het klantcontact.

Wat neem je mee?


- Je beschikt over minimaal mbo werk- en denkniveau;
- Kennis van en/of ervaring met facilitaire dienstverlening en bij voorkeur ervaring in het werken binnen een regieorganisatie;
- Uitstekende sociale vaardigheden en goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in zowel Nederlands als Engels;
- Digitaal vaardig, kunnen werken met MS Office, kennis van TOPdesk is een pré.
- Diploma Bedrijfshulpverlening en Ploegleider of bereid dit op korte termijn te halen.

Wie ben je?


Je bent een echte aanpakker, sociaal en bevlogen, met oog voor de mens. Bij jou voelt iedereen zich welkom en gehoord. Je bent in staat mensen te motiveren en te laten bewegen. Je bent gericht op samenwerking, hebt lef en vindt het geen probleem mensen aan te spreken op hun gedrag. Als medewerker Service ben je onderdeel van het BHV-team wat betekent dat je ondersteunt bij een calamiteit zoals ongeval of brand. Je weet wat je moet doen als het gebouw ontruimd moet worden, blijft rustig en kalm tijdens calamiteiten. Je hebt begrip voor de omstandigheden en kunt goed tegen een stootje. Dat je flexibel bent uit zich in de bereidheid om avond-, weekend-, en bereikbaarheidsdiensten te draaien op de verschillende gebouwen binnen het cluster Ondernemerschap.

Waar ga je werken?


Het Facilitair Bedrijf (FB) is met zijn 200 medewerkers het meest veelzijdige organisatieonderdeel van de Hanzehogeschool Groningen (HG). Het FB bestaat uit de afdelingen Studentzaken, Uitvoering, Leveranciersmanagement en de afdeling Vastgoed en Ruimte. De klanten van het FB zijn de studenten, de medewerkers van de schools, de kenniscentra en de Centres of Expertise, het College van Bestuur en de stafbureaus; samen zo’n 33.000 gebruikers!

De dienstverlening van FB-Uitvoering is per vestiging/locatie opgezet en verdeeld over een aantal clusters: Energie, Kunsten, Healthy Ageing en Ondernemerschap en bestaat uit ca 100 medewerkers. Als nieuwe collega ga je werken voor het cluster Ondernemerschap, onder aansturing van de locatie-coördinator en onder verantwoordelijkheid van de locatiemanager.

Wat bieden we?

We bieden je een leuke en veelzijdige werkomgeving met een open cultuur. Heb je nog niet zoveel ervaring, geen probleem! Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkeling en helpen we je waar nodig. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan op deze leuke functie! Je krijgt een jaarcontract, bij voorkeur per 1 oktober of zo spoedig mogelijk daarna, en een salaris van minimaal € 1.946,- en maximaal € 2.791,- bruto per maand bij een volledige betrekking en conform cao-hbo. Bij een goede beoordeling behoort verlenging van je contract tot de mogelijkheden. Je wordt benoemd in de functie van medewerker Service A, schaal 6. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed..

Inlichtingen?


Wil je meer weten over deze vacature? Brand Bos, locatiemanager cluster Ondernemerschap, vertelt je er graag meer over. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-22521520.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je CV en motivatie via de sollicitatiebutton.

De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 27 september 2021.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

19-09-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature