Managementassistent

Vacaturenummer
v21.0246

Omvang
0,6 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Communicatie, Media & IT

Binnen het Instituut voor Communicatie Media & IT is een vacature ontstaan voor een Managementassistent (0,6 fte).

Geen dag is hetzelfde en dat vind jij geweldig! Ligt jouw kracht in het organiseren en regelen? Houd je ervan om te zorgen dat alles in goede banen loopt? Wellicht ben jij onze nieuwe managementassistent!


Wat ga je doen?


Als managementassistent ben je verantwoordelijk voor het organiseren en voorbereiden van vergaderingen en andere bijeenkomsten. Je legt de gemaakte afspraken en genomen besluiten vast en beheert de agenda’s van de opleidingsmanagers. Wanneer er urgente zaken zijn, signaleer jij deze en weet je hoe je hierop moet anticiperen. Naast ondersteuning bieden aan de managers help je ook mee wanneer er evenementen of teamdagen worden georganiseerd. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en monitoring van de HRM-gesprekcyclus en helpt de onderwijsondersteuner bij piekmomenten.

Wie ben jij?


Jij bent een klantgerichte managementassistent en je hebt een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen binnen een organisatie. Je kunt goed werken in een hectische werkomgeving. Je bewaart hierin de rust en bent niet snel afgeleid. Daarnaast ben je communicatief vaardig en weet je goed en duidelijk jouw communicatie over te brengen. Plannen en organiseren is in deze rol van groot belang, aangezien de agenda’s vaker vol staan dan leeg. Je bent in staat om te kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden en bent hierin stressbestendig. Van nature ben je iemand die geen afwachtende houding aanneemt, maar proactief werkzaamheden oppakt.


Functie-eisen


- Hbo/mbo+ werk- en denkniveau.
- Minimaal een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding in de richting van managementassistent.
- Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie.
- Ervaring met verschillende MS-office programma’s.

Waar ga je werken


Je komt te werken in het OBP-team van het Instituut voor Communicatie, Media & IT onder de verantwoordelijkheid van de manager bedrijfsvoering. In het OBP-team werken wij met ongeveer 30 collega’s. Ons team ondersteunt en faciliteert de gehele bedrijfsvoering van het instituut omtrent het onderwijs en onderzoek. Je werkt samen met de planners en de onderwijsondersteuners rechtstreeks voor de opleidingsmanager van de opleiding CMD en voor de programmamanager van MDT.

Het Instituut voor Communicatie, Media & IT (CMI) biedt een veelzijdig en internationaal scala aan opleidingen, zowel bachelor als master, op het gebied van communicatie, media en IT. Ruim 3300 studenten worden opgeleid tot competente professionals in een flexibele en beroepsgerichte onderwijsomgeving, die nauw aansluit bij de ontwikkelingen in de regio en de (inter)nationale beroepspraktijk.


Arbeidsvoorwaarden

Het salaris bedraagt minimaal € 2.214,- en maximaal € 3.077,- bruto per maand bij een volledige betrekking conform schaal 7 cao-hbo. Je wordt benoemd in de functie van medewerker management ondersteuning c. Wij bieden in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van een jaar. De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Inlichtingen


Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ina Homans, manager bedrijfsvoering, telefoonnummer 050-595 7254.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De gesprekken vinden plaats op dinsdag 28 september 2021.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Sluitingsdatum

19-09-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature