Projectleider onderwijs innovatie

Vacaturenummer
v21.0242

Omvang
n.t.b.

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Life Science & Technology

Ben jij een projectleider met ervaring in onderwijs ontwikkeling en innovatie? En ben je in staat om onze visie en doelen voor het vernieuwen van ons onderwijs te vertalen naar concrete resultaten, mensen te enthousiasmeren en mee te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het instituut Life Science & Technology, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, is op zoek naar een Projectleider onderwijs innovatie (omvang in overleg).Wat ga je doen?


Bij het instituut Life Science & Technology ben jij de projectleider voor het project van de vernieuwing van het onderwijs van de opleidingen binnen het instituut. We gaan de komende jaren bezig met de flexibilisering van het onderwijs, willen een nieuwe toetsvisie ontwikkelen en realiseren en willen de goede punten uit de corona-periode omzetten in structurele verbeteringen. Je helpt de verschillende opleidingen binnen het instituut met het concretiseren en realiseren van ons plan. Je fungeert als inhoudelijk aanspreekpunt voor het management en docenten. Samen met het managementteam (MT) kom je tot een concretisering van de visie op flexibel onderwijs en houdt daarbij rekening met de verschillen tussen de opleidingen. Je rapporteert aan het MT over de vorderingen en je bewaakt de voortgang van het project. Je vertaalt de ontwikkelingen naar de bedrijfsvoering van ons instituut. Je legt relatie met ontwikkelingen bij de andere schools, kenniscentra en de diverse stafbureaus van de Hanzehogeschool. In voorkomende gevallen werk je een inhoudelijk dossier uit of stel je beslisnotities op.

Wat vragen wij


- Een relevante masteropleiding.
- Ruime ervaring als projectleider in een onderwijsorganisatie.
- Ervaring met organisatieveranderingen.
- Kennis van flexibel onderwijs en affiniteit met onderwijsinnovatie en van de recente ontwikkelingen op dat gebied.
- Kennis van en ervaring met onderwijslogistieke aspecten.
- Affiniteit met het techniek domein.
- Affiniteit met het ontwikkelen van een visie op leren, visie op toetsen en toepassen van een onderwijs didactisch concept.

Wie ben je


Je beschikt over veel eigen initiatief en je bent een echte netwerker. Je bent resultaatgericht en besluitvaardig, zonder daarbij de belangen van de verschillende partijen uit het oog te verliezen. Je kunt draagvlak creëren en communiceert makkelijk op alle niveaus. Je bent stressbestendig en werkt gestructureerd. Herken je jezelf in dit profiel? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Waar ga je werken


Ons instituut leidt op inspirerende en activerende wijze professionals op in het domein van chemie, chemische technologie, biologie en medisch laboratoriumonderzoek, medische diagnostiek, bio-informatica en data science. Bij ons instituut studeren ruim 1000 studenten en professionals en werken rond de 120 medewerkers. We werken nauw samen met diverse andere academies en met het CoE Energie en het KC BioBased Economy.

Wat bieden wij?

We bieden je een leuke en dynamische omgeving waarin veel ruimte is voor eigen ontwikkeling en eigen inbreng. Je hebt veel vrijheid in de wijze waarop je de functie invulling geeft en komt hiermee in contact met veel verschillende mensen en afdelingen in de organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je in eerste instantie een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is gewaardeerd in schaal 12, projectleider B. Het salaris bedraagt minimaal € 4.250,- en maximaal € 5.717,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband en conform cao-hbo. De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk, omvang van de functie gaat in overleg. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin..

Inlichtingen


Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Carine Joosse, dean van het Instituut Life Science & Technology, telefoonnummer 06-10182473.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De sollicitatiegesprekken vinden plaats op: dinsdag 16 november 2021.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

04-11-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature