Instructeur Praktijkonderwijs Biomedisch laboratoriumonderzoek

Vacaturenummer
v21.0192

Omvang
2x 0,7

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Life Science & Technology

Bij het Instituut voor Life Science & Technology van de Hanzehogeschool Groningen is een vacature ontstaan voor een Instructeur Praktijkonderwijs Biomedisch laboratoriumonderzoek (2x 0,7 fte).

Wil jij werken in gedreven team en wil je jezelf oriënteren op lesgeven in praktijkgericht onderwijs? Wij zoeken een Instructeur praktijkonderwijs biomedisch laboratoriumonderzoek.


Functieomschrijving


Je gaat lessen verzorgen voor biomedisch praktijkonderwijs in studiejaar 1 en 2 van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Je geeft instructies hoe studenten eenvoudige experimenten uitvoeren. Bij deze experimenten kun je denken aan het kweken van bacteriën, het gebruik van een microscoop, PCR en Elisa’s. Je beoordeelt het praktische werk van de studenten en de gemaakte logboeken. Naast het verzorgen van lessen en het beoordelen van vaardigheden, begeleid en coach je studenten bij het studeren.

Waar ga je werken?


Je gaat werken voor het Instituut voor Life Science & Technology en maakt deel uit van het team Biologische en Medische Research. Wij verzorgen de opleidingen Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (biomedische research en medische diagnostiek), Bio-informatica, Chemie en Chemische Technologie en de master Data Science for Life Sciences. Er studeren ongeveer 1100 studenten en we werken met 110 collega’s. Het instituut staat bekend om de persoonlijke sfeer, een hoge studenttevredenheid en de goede samenwerking met de beroepspraktijk. We werken samen met bedrijven en instellingen aan praktijkgericht onderzoek en verwerken concrete vraagstukken uit de praktijk in de onderzoeksopdrachten van studenten in samenwerking met het o.a. het Kenniscentrum Biobased Economy en innovatiewerkplaatsen van de Hanzehogeschool.


Functie-eisen


- Een relevante afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van biologisch laboratoriumonderzoek.
- Ervaring in het begeleiden en coachen van studenten.
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
- Relevante werkveldervaring is een pré.
- Onderwijservaring is een pré.

Aanbod

Het salaris bedraagt minimaal € 2.652,- en maximaal € 3.920,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 9 cao-hbo. Je wordt benoemd in de functie van Instructeur onderwijs en onderzoek D. Wij bieden eerst een dienstverband voor 1 jaar. Datum van indiensttreding is per 1 september 2021. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin..

Inlichtingen


Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Maarten Mols, teamleider Biologische en Medische Research, telefoonnummer 06-300 729 93, email j.m.mols@pl.hanze.nl. Let op! Dit emailadres niet gebruiken voor je sollicitatie. Klik daarvoor op de sollicitatiebutton.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste gesprekken vinden plaats op: woensdag 7 juli 2021.
- Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

29-06-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature