Projectleider flexibilisering onderwijs

Vacaturenummer
v21.0184

Omvang
0,4 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Business, Marketing en Finance

Ben jij een ervaren projectleider met een duidelijke visie op flexibel onderwijs? En ben je in staat om die visie te vertalen naar concrete doelen, mensen te enthousiasmeren en mee te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het instituut voor Business, Marketing en Finance, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, is op zoek naar een Projectleider flexibilisering onderwijs (0,4 fte).


Wat ga je doen?


Bij het instituut voor Business, Marketing en Finance (SBMF) ga jij je bezighouden met de flexibilisering van het onderwijs. Je helpt de verschillende opleidingen binnen het instituut met het concretiseren en realiseren van de doelen die de Hanzehogeschool zichzelf stelt m.b.t. flexibel onderwijs. Je fungeert als inhoudelijk aanspreekpunt voor het management en docenten. Samen met het managementteam (MT) kom je tot een concretisering van de visie op flexibel onderwijs en houdt daarbij rekening met de verschillen tussen de opleidingen en opleidingsvarianten. Je helpt management en docenten bij de realisatie van de doelen. Je rapporteert aan het MT over de vorderingen en je bewaakt de voortgang van het project. Je werkt nauw samen met de bedrijfsvoering van ons instituut en de diverse stafbureaus van de Hanzehogeschool.


Wat vragen wij


Voor een juiste invulling van deze vacature vragen wij de volgende kennis en vaardigheden:
- Een relevante masteropleiding
- Ruime ervaring als projectleider en docent in een onderwijsorganisatie
- Ervaring met organisatieveranderingen
- Uitgebreide kennis van flexibel onderwijs en van de recente ontwikkelingen op dat gebied
- Kennis van en ervaring met onderwijslogistieke aspecten
- Affiniteit met het economisch domein

Wie ben je


Je beschikt over veel eigen initiatief en je bent een echte netwerker. Je bent resultaatgericht en besluitvaardig, zonder daarbij de belangen van de verschillende partijen uit het oog te verliezen. Je kunt draagvlak creëren en communiceert makkelijk op alle niveaus. Je bent stressbestendig en werkt gestructureerd. Herken je jezelf in dit profiel? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Waar ga je werken


Ons instituut leidt op inspirerende en activerende wijze professionals op die het marktgericht ondernemen van bedrijven versterken, zowel nationaal als internationaal. Bij ons instituut studeren ongeveer 3000 studenten en professionals en werken rond de 200 medewerkers. Wij bieden Bachelor en AD opleidingen aan op het gebied van marketing, ondernemerschap en finance, aan Nederlandse en internationale studenten, in voltijd, deeltijd en duale varianten. Ook bieden wij onderwijs aan professionals met maatwerktrajecten en korte cursussen.

Wat bieden wij?


We bieden je een leuke en dynamische omgeving waarin veel ruimte is voor eigen ontwikkeling en eigen inbreng. Je hebt veel vrijheid in de wijze waarop je de functie invulling geeft en komt hiermee in contact met veel verschillende mensen en afdelingen in de organisatie. Je rapporteert aan de dean van SBMF.


Arbeidsvoorwaarden

We bieden je in eerste instantie een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is gewaardeerd in schaal 12, projectleider B. Het salaris bedraagt minimaal € 4250,- en maximaal € 5.717,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband en conform cao-hbo. De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed..

Inlichtingen


Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Annelies Wiersma, teamleider SBMF, team CE deeltijd/duaal en portefeuillehouder flexibilisering in het MT, telefoonnummer 050-595 2669.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 1 juli 2021.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

24-06-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature