Onderwijsondersteuner Elektrotechniek

Vacaturenummer
v21.0173

Omvang
0,6 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Engineering

Bij het Instituut voor Engineering van de Hanzehogeschool Groningen is een vacature ontstaan voor een Onderwijsondersteuner Elektrotechniek (0,6 fte).

Ben jij een servicegerichte en resultaatgerichte ondersteuner die het belangrijk vindt om de interne doelstellingen te realiseren? Wij zoeken een onderwijsondersteuner.


Functieomschrijving


Je ondersteunt allereerst het opleidingsteam van Elektrochniek voltijd secretarieel en administratief, zodat zij zich primair kunnen richten op de vakinhoudelijke onderwijstaken. Je hebt in deze rol veel contact met studenten, docenten en je directe collega’s van het ondersteunende team over tal van zaken aangaande het onderwijs. Je bent het eerste aanspreekpunt van de opleiding. Je kunt denken aan de volgende werkzaamheden:

- Ondersteuning in planning en roostering van de onderwijsactiviteiten;
- bijhouden en gereedmaken van studentendossiers in Osiris;
- in kader van diplomering checken en gereedmaken studentendossiers, regelen dat diploma’s worden aangemaakt;
- ondersteunen bij het samenstellen en updaten van de boekenlijsten en doorgeven aan Studystore;
- ondersteunen van het opleidingsteam bij o.a. het voorbereiden van vergaderingen, eventueel notuleren en het redigeren van documenten t.b.v. de opleiding;
- voorbereiden en (re)organiseren van werving nieuwe studenten, waaronder mailingen, informatiebijeenkomsten (deels in samenwerking met de afdeling Marketing & Communicatie);
- ondersteuning in het plannen oriënterende en intakegesprekken met aspirant studenten;
- ondersteuning bij de uitvoering van reglementen, procedures en protocollen;
- administratieve ondersteuning Opleidingscommissie;
- ondersteuning opleidingsteam in zorgdragen voor archivering, actielijsten en bewaken van deadlines betreffende het beheer van de studentendossiers op zodanige wijze dat wordt voldaan aan wet- en regelgeving;
- vertaalwerk.

Waar ga je werken?


Het Instituut voor Engineering verzorgt bacheloropleidingen in Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek (majors Elektronica, Mechatronica en Sensor Technology), Technische Bedrijfskunde en Industrieel Product Ontwerpen. Daarnaast hebben wij ook een aantal masteropleidingen in de energie en Sensor System Engineering en twee Associate-Degree opleidingen, Projectleider Techniek en Automotive. In totaal studeren er aan ons Instituut ongeveer 2200 studenten en werken er circa 180 bevlogen medewerkers (docenten, ondersteunende medewerkers, management en lectoren).

Je komt te werken binnen het onderwijsondersteunend team van het Instituut voor Engineering. Dit team bestaat uit ongeveer 25 medewerkers in verschillende onderwijsondersteunende rollen. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van de Manager Bedrijfsvoering en rapporteert rechtstreeks aan de Opleidingsmanager van Elektrotechniek.

Functie-eisen


- Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt affiniteit met werken in een internationale setting, waarin je om kunt gaan met culturele diversiteit. Je werkt namelijk veel met internationale studenten en docenten.
- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
- Je hebt bij voorkeur kennis van systematiek, processen en regelgeving binnen het hbo-onderwijs.

Wie ben je


Je hebt een heldere, transparante en betrouwbare manier van werken. Dit uit zich in zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Je bent een servicegerichte en resultaatgerichte ondersteuner die het belangrijk vindt om de interne doelstellingen te realiseren. Hierbij houd je rekening met de kwaliteit van je werk en dat van de organisatie.
Je bent in staat om te kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden en kunt hierin overzicht bewaren. Van nature ben je iemand die proactief werkzaamheden oppakt. Voor jou is het geen probleem om te communiceren op verschillende niveaus binnen de organisatie en je voelt goed aan hoe de onderlinge verhoudingen liggen.


Aanbod

Het salaris bedraagt minimaal € 2.214,- en maximaal € 3.077,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 7 cao-hbo. Je wordt benoemd in de functie van medewerker processen en projecten A. Wij bieden eerst een dienstverband voor 1 jaar. Datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin..

Inlichtingen


Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Inge Biesbroek, opleidingsmanager Elektrotechniek, telefoonnummer 050-595 3642.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 29 juni of donderdag 1 juli 2021.
- Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

20-06-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature