Toetsplanner

Vacaturenummer
v21.0172

Omvang
0,4 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Engineering

Bij het Instituut voor Engineering van de Hanzehogeschool Groningen is een vacature ontstaan voor een Toetsplanner.

Uitdaging voor het komend jaar


Binnen het Instituut voor Engineering is een start gemaakt met het volledig vernieuwen en verbeteren van het inzet- en planningproces en roostering. De afgelopen maanden zijn de planners in het project bezig geweest met het verder uitwerken en stabiliseren van het proces in samenwerking met een speciaal daartoe opgericht team van medewerkers.

Heb jij ervaring met planning in het onderwijs en wil je bijdragen aan vernieuwing van het inzet- en planningproces bij het instituut voor Engineering. Wij zoeken een toetsplanner.

Functieomschrijving


Je houdt je bezig met de gehele administratie en communicatie rondom toetsing van het gehele instituut. Je verzamelt en structureert informatie over toetsvormen, planning en aantallen studenten ten behoeve van de planning en roostering. Je stemt af met betrokkenen en genereert overzichten.
Je moet hierbij denken aan:
- Uitvragen toetswensen opleidingen;
- aanvragen toetsen bij Toetscentrum;
- verwerken informatie Toetscentrum op de tentamenlijst;
- zorgen voor juiste communicatie richting de opleiding, Toetscentrum en studenten;
- verwerken toetsvorm OSIRIS;
- ondersteunen in proces rondom roostering en toetsing.

Waar ga je werken?


Je wordt onderdeel van het onderwijsondersteunend team (OBP) van het Instituut voor Engineering en daarmee val je onder de verantwoordelijkheid van de Manager Bedrijfsvoering. Bij de uitvoering van de werkzaamheden werk je nauw samen met de roosteraar, opleidingsmanagers, docent-onderzoekers en jouw collega planners.

Functie-eisen


- Minimaal hbo werk- en denkniveau;
- ruime ervaring met werken in Excel;
- bij voorkeur ervaring met OSIRIS;
- aantoonbare kennis van en ervaring met planning binnen het onderwijs;
- uitgebreide kennis van en ervaring met geautomatiseerde systemen;
- vaardig in het plannen en bewaken van processen;
- organisatiesensitiviteit en samenwerken;
- in staat om flexibel om te gaan met een zeer dynamische omgeving en daar verschillende aanpakken en communicatiestijlen in te hanteren;
- resultaat- en klantgericht, vaardig in het efficiënt en klantvriendelijk omgaan met vragen, verzoeken en klachten van studenten, docenten en management;
- initiatiefrijk en proactief;
- integer;
- stressbestendig met betrekking tot gestelde deadlines en het bewaken van deze deadlines.

Aanbod

Het salaris bedraagt minimaal € 2.214,- en maximaal € 3.479,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 7 of 8 cao-hbo. Je wordt benoemd in de functie van medewerker administratie D of E, afhankelijk van je ervaring en opleiding. Wij bieden een dienstverband tot september 2022. Datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Inlichtingen


Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Carolien van Holten, projectleider, email c.van.holten@pl.hanze.nl. Let op! Dit emailadres niet gebruiken voor je sollicitatie. Klik daarvoor op de sollicitatiebutton.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 1 juli 2021.
- Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

17-06-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature