Allround Salarisadministrateur

Vacaturenummer
v21.0156

Omvang
1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Stafbureau Human Resources

Ben je cijfermatig sterk, klantgericht, oplossingsgericht en ga je een uitdaging niet uit de weg? Zorg jij dat de salarissen van onze medewerkers correct en tijdig worden betaald? Word jij blij van precies werk en houd je daarom een nauwkeurige administratie bij? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het stafbureau Human Resources (HR) is op zoek naar een leergierige en enthousiaste Allround Salarisadministrateur (1,0 fte).

Wat je gaat doen


Je wordt verantwoordelijk voor het verzorgen van onze salarisadministratie. Daarnaast informeer en adviseer je op het gebied van salarissen, sociale verzekeringen en loonheffingen. Je onderhoudt veelvuldig telefonisch en mailcontact met medewerkers van de Hanzehogeschool Groningen maar ook met externe instanties, zoals pensioenfondsen, arbodiensten en de Belastingdienst. Je bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van een tijdige en correcte verloning en draagt zorg voor een juiste invoering en controle van de salarisadministratie. Je onderhoudt contact met onze medewerkers en adviseert hen op het gebied van loonadministratie en overige salaris gerelateerde zaken zoals WKR, verzuim en pensioen. Je bent als salarisadministrateur niet alleen verantwoordelijk voor een correcte salarisverwerking maar ook zorg je voor het tijdig aangeven en afdragen van de sociale lasten, loonheffingen en pensioenaangifte. Verder ondersteun je ons bij afdeling overstijgende vraagstukken.

Wat we vragen


- Minimaal hbo werk- en denkniveau en een PDL-diploma of vergelijkbaar;
- minimaal 5 jaar werkervaring als allround salarisadministrateur;
- ervaring met payroll, loonheffingen en UWV;
- op de hoogte van relevante ontwikkelingen in wet- en regelgeving en in staat wijzigingen hierin te vertalen naar systemen en financiële verantwoording;
- ruime ervaring van de cao-hbo;
- kennis van AFAS (InSite & Profit).

Wie wij zoeken


Wij zoeken een teamplayer met een actieve en ondernemende instelling die in staat is zeer zelfstandig en accuraat te werken. Je bent een echte aanpakker, werkt graag met deadlines en zorgt ook dat deze behaald worden. Je beschikt over uitstekende communicatie skills en bent resultaat- en service gericht. Uiteraard ga je correct om met vertrouwelijke informatie. Voldoe jij aan het profiel en denk jij dat je de persoon bent die ons team kan komen versterken? Solliciteer dan op deze leuke functie!

Wie wij zijn


Het stafbureau HR is gericht op werving, selectie, ontwikkeling en regie over de eigen loopbaan en een goede inzet van aanwezig talent. Je maakt deel uit van het team HR Administratie & Informatie, één van de expertiseteams van HR, dat bestaat uit de HR servicedesk, de salarisadministratie en functioneel beheer AFAS. Het team valt onder de verantwoordelijkheid van de manager HR Administratie en Informatie.

Wat we bieden

Het salaris bedraagt minimaal € 2.652,- en maximaal € 3.920,- bruto per maand bij een volledige betrekking. Het betreft een structurele functie waarbij we je eerst een jaarcontract bieden. De functie is gewaardeerd in schaal 9, medewerker processen en projecten C. De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervan worden door de Hanzehogeschool vergoed..

Inlichtingen


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ineke Bonder, Manager HR Administratie & Informatie, telefoonnummer 06-54152799.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De (online) gesprekken vinden plaats op donderdag 24 juni 2021. Op dinsdag 22 juni 2021 hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

20-06-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature