Docent Engels

Vacaturenummer
v21.0154

Omvang
0,5 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Business, Marketing en Finance

Ben jij een ervaren docent Engels die onze studenten weet te boeien voor het vak Engels? Weet jij je vak te verbinden aan de beroepsgerichte vakken van onze opleiding zoals ondernemerschap en financiën? Zie jij jezelf al helemaal in deze rol? Lees dan snel verder!

Het Instituut voor Business, Marketing en Finance (SBMF) biedt een veelzijdig aanbod aan innovatieve en ook internationaal georiënteerde Bacheloropleidingen.

Binnen de opleiding Ondernemerschap & Retail Management (ORM) en binnen de financieel economische opleidingen van ons instituut zoeken we per september 2021 een Docent Engels (0,5 fte).

Wat ga je doen?


Je begeleidt studenten in hun leerproces en bevordert hun actieve kennisverwerving. Je ontwikkelt onderwijswerkvormen, studiemateriaal en beoordelingsinstrumenten waarbij de mogelijkheden van Blended Learning worden benut. Je integreert de Engelse taal in de verschillende onderwijsthema’s van het curriculum. Je onderhoudt contacten met het werkveld en met collega’s met als doel het uitwisselen van kennis en ervaring. Je zorgt ervoor dat je je kennis en (didactische) vaardigheden actueel houdt. Je wordt ingezet bij de volgende opleidingen:
- ORM jaar 1 en jaar 2
- Propedeuse financieel economische opleidingen

Wat vragen wij?


Voor een juiste invulling van de functie vragen wij de volgende kennis en vaardigheden:
- Afgeronde relevante Masteropleiding;
- Kennis en/of ervaring op het gebied van (internationale) marketing, communicatie en branding;
- ervaring met lesgeven, bij voorkeur binnen het hbo;
- affiniteit met ondernemerschap en financiën;
- enthousiast voor het vak, innovatief ingesteld en flexibel inzetbaar;
- in bezit van een BDB is een pre.

Competenties


Inspirerend en studentgericht, groeps- en individugericht coachen, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, ontwikkelgericht, ondernemend en proactief, teamplayer.

Waar ga je werken?


Je wordt onderdeel van het docententeam van de opleiding ORM en AD Ondernemen. Je gaat werken voor de opleiding ORM en AD Ondernemen. Deze twee teams bestaan uit circa 30 docenten en er studeren rond de 450 studenten.

Wat bieden we?

De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. De omvang van de vacature is 0,5 fte verdeeld over minimaal 3 dagen. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract. De functie is gewaardeerd in schaal 11, docent-onderzoeker A. Het salaris bedraagt minimaal € 3.453,- en maximaal € 5.026,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband en conform cao-hbo. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed..

Inlichtingen


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Pera, opleidingsmanager ORM en AD Ondernemen, telefoonnummer +31(0)6-43546563.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdagmiddag 24 juni 2021.

Status vacature


Deze vacature is glijtijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

13-06-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature