Docent Engineering

Vacaturenummer
v21.0101

Omvang
0,4-1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Engineering

Bij het Instituut voor Engineering van de Hanzehogeschool Groningen zijn vacatures ontstaan voor Docent Engineering, 0,4-1,0 fte (totaal 7 fte).

Ben jij expert op het gebied van Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde of Industrieel Product Ontwerpen? Wil jij studenten en cursisten enthousiasmeren voor jouw vak met professionele en enthousiaste collega’s? Het instituut voor Engineering zoekt verschillende docenten voor het nieuwe schooljaar.

Wat ga je doen?


Als docent ga je onderwijs verzorgen en het individuele leerproces van studenten en projectteams begeleiden. We vinden het belangrijk dat je theorie en praktijk met elkaar weet te verbinden. Je legt de relatie tussen wat studenten doen in de opleiding en wat zij straks gaan doen in het werkveld.

Wij staan aan de vooravond van een aantal grote veranderingen. We willen een flexibel portfolio om studenten en cursisten de ruimte te geven om eigen keuzes te maken binnen de leerroute. Ook willen we onze onderzoeksactiviteiten nauwer verbinden met onderwijsactiviteiten. Onderzoeksactiviteiten zijn nadrukkelijk gekoppeld aan het werkveld. Bijvoorbeeld op het gebied van energietransitie, industrie 4.0, zorgtechnologie en zorgprocessen.

Deze veranderingen hebben impact op de functie van de docent. Je coacht studenten gedurende hun leerroute. Je inspireert studenten bij het ontwikkelen van beroepsvaardigheden en je maakt verbanden en relaties met het werkveld. Daarbij werk je ook aan reële opdrachten vanuit bedrijven.

We zoeken naast docenten voor Werktuigbouw, Mechatronica, Automotive, Elektrotechniek en Industrieel Product Ontwerpen ook docenten voor bijvoorbeeld taalvaardigheid (Nederlands en Engels), management- en onderzoeksvaardigheden.

Waar ga je werken?


Het Instituut voor Engineering van de Hanzehogeschool Groningen is een internationaal georiënteerd instituut en verzorgt Associate Degree opleidingen Projectleider Techniek, Mechatronica in de Smart Industry en Automotive, voltijd en deeltijd bacheloropleidingen in Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde en Industrieel Product Ontwerpen en vier masteropleidingen in het gebied van energie en Smart Systems Engineering. In totaal studeren er aan ons Instituut ongeveer 2200 studenten en werken er circa 180 bevlogen medewerkers (docenten, ondersteunende medewerkers, management en lectoren).


Functie-eisen


- Je hebt bij voorkeur een afgeronde relevante master.
- Bij voorkeur ervaring in hightech systems and materials, energietransitie, elektrotechniek, smart systems engineering, waterstof of industrieel project ontwerpen.
- Ervaring met onderwijsvernieuwing is een pre.
- Bekend met Lean.

Aanbod

Een uitdagende functie waarbij je contact hebt en werkt met gemotiveerde studenten met frisse ideeën! Het salaris bedraagt minimaal € 3.453,- en maximaal € 5.717,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 11 of 12 cao-hbo, afhankelijk van je kennis en ervaring. Het betreft voornamelijk structurele functies. Wij bieden eerst een dienstverband voor 1 jaar. Datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin..

Meer informatie


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Niek Witsenboer, corporate recruiter, telefoonnummer 050-595 6916.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en een korte motivatie waarin je ons duidelijk maakt waarom je graag bij de beste school of Engineering van Nederland wilt werken. We staan ook open voor mensen die vanuit hun huidige baan in een hybride vorm een bijdrage willen leveren aan het onderwijs.

Heb je interesse, maar voldoe je niet aan alle functie-eisen? Neem dan gerust contact op met Niek Witsenboer, corporate recruiter, telefoonummer 050-595 6916.

- Wij nemen binnen een week na je sollicitatie contact op voor een kennismakingsgesprek.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

30-05-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature