Onderwijsplanner

Vacaturenummer
v21.0079

Omvang
0,6 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Business, Marketing en Finance

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij jij je dagelijks gaat bezighouden met complexe planningsvraagstukken en het voortdurend optimaliseren van het planningsproces? Kun jij proactief kansen en knelpunten signaleren en het overzicht creëren en behouden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij het Instituut voor Business, Marketing en Finance is, vanwege zwangerschapsvervanging, per direct een vacature ontstaan voor een Onderwijsplanner (0,6 fte).

Wat ga je doen


Je verzamelt en structureert informatie over onderwijsprogramma’s onder andere curricula, onderwijsvormen, toetsvormen en planning, aantallen studenten en kwalitatieve en kwantitatieve inzetbaarheid docenten ten behoeve van de planning en roostering. Je voert de regie bij het vullen van het docent-planningssysteem; stemt af met betrokken docenten, opleidingsmanagers en betrokkenen m.b.t. inzet van docenten uit andere schools. Je genereert overzichten, al dan niet op verzoek, bijvoorbeeld inzet van medewerkers, openstaande activiteiten en t.b.v. diverse financiële rapportages.
Je voert gegevens in het planningssysteem in en houdt wijzigingen bij. Je voert overleg met stakeholders, controleert conceptroosters en verzamelt wijzigingen. Je informeert tijdig studenten, docenten en management over roosters en wijzigingen. Je ondersteunt de opleidingsmanagers bij de verwerking van de gegevens betreffende de inzet van de docenten en bewaakt in dit proces consistentie, uitvoerbaarheid en financiën.

Wat vragen we


Voor deze functie verwachten we minimaal de volgende kennis en vaardigheden:
- Minimaal hbo werk- en denkniveau;
- aantoonbare kennis van en ervaring met planning binnen het onderwijs;
- flexibiliteit om in een zich ontwikkelende functie mee te bewegen;
- uitgebreide kennis van en ervaring met geautomatiseerde systemen;
- uitstekende kennis van Excel;
- zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Wie ben je


We zoeken iemand met een creatief vermogen met betrekking tot de realisatie van complexe planning en roostering. Je bent vaardig in het plannen en bewaken van processen maar hebt ook een sterk analyserend en probleemoplossend vermogen. Je bent een integer persoon die beschikt over een hoge mate van organisatiesensitiviteit. Je kunt uitstekend samenwerken, schakelt makkelijk op meerdere niveaus en bent in staat flexibel om te gaan met een zeer dynamische omgeving. Je bent resultaat- en klantgericht, vaardig in het efficiënt en klantvriendelijk omgaan met vragen, verzoeken en klachten van studenten, docenten en management. Hierin hanteer jij een initiatiefrijke en proactieve manier van handelen. Je raakt niet snel van slag en levert ook kwaliteit in stressvolle situaties. Voel jij je aangesproken, solliciteer dan op deze leuke vacature!

Waar ga je werken


Het Instituut voor Business, Marketing en Finance biedt een veelzijdig aanbod aan innovatieve en internationaal georiënteerde Bacheloropleidingen aan op het gebied van Financiën, Marketing en Ondernemerschap. Wij bieden de volgende opleidingen aan: Ondernemerschap en Retail Management (ORM), Associate Degree Ondernemen (AD Ondernemen), Commerciële Economie (CE), Accountancy (AC), Finance, Tax and Advice (FTA) en Finance & Control (F&C). Ook participeren wij in de Master in Business Studies - Interdisciplinary Business Professional. Ons instituut heeft inmiddels ruim 3000 studenten en er werken ongeveer 185 medewerkers. Ook zijn wij nauw verbonden aan het Marian van Os Centrum voor Ondernemerschap waar onderzoek plaatsvindt in samenwerking met het onderwijs en het werkveld. Wij hebben mede aan de wieg gestaan dat ondernemerschap een van de speerpunten van de Hanzehogeschool Groningen is geworden.

Je wordt onderdeel van het onderwijsondersteunend team (OBP) van ons instituut en daarmee val je onder de verantwoordelijkheid van de manager bedrijfsvoering.


Wat bieden we

De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. Het betreft een tijdelijk dienstverband tot 1 januari 2022. De functie is gewaardeerd in schaal 8, medewerker processen en projecten B. Het salaris bedraagt minimaal € 2.533,- en maximaal € 3.479,- bruto per maand bij een volledige betrekking en conform cao-hbo. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed..

Inlichtingen


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Petra Wiersma, telefoonnummer 050-595 5583/ 06-13903335.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 28 mei 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

24-05-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature