Docent-onderzoeker Vastgoed (management, waarderen, ontwikkeling)

Vacaturenummer
v21.0056

Omvang
totaal 3 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Bedrijfskunde

Ben jij een ondernemende en innovatieve vastgoedprofessional en wil jij graag jouw kennis en ervaring overdragen en ontwikkelen in een onderwijsomgeving? Weet jij studenten te boeien en te inspireren en heb jij passie voor de brede wereld van (maatschappelijk) vastgoed? Ga dan als docent bij ons aan de slag!

Voor het Instituut voor Bedrijfskunde zoeken we, voor de opleiding Vastgoed & Makelaardij (V&M), meerdere nieuwe collega’s in de rol van Docent-onderzoeker Vastgoed (management, waarderen, ontwikkeling), totaal 3,0 fte.

Wat verwachten we van jou in de rol van docent


Je levert vanuit jouw expertise en ervaring een belangrijke bijdrage, aan de opleiding vastgoed & makelaardij en aan de constante ontwikkeling van onze onderwijsprogramma’s. Je bent op de hoogte van actuele, relevante ontwikkelingen in je vakgebied en je onderhoudt en bouwt contacten op met het werkveld om zo de verbinding te leggen met onderzoek en onderwijs. Een goede verbinding met het werkveld is van groot belang voor de kwaliteit van onze onderwijsprogramma’s.

Je begeleidt studenten in hun leerproces en bij hun afstuderen. Studenten werken aan opdrachten uit de praktijk die ze zoveel mogelijk zelf kiezen en volgen ondersteunende vakken. Daarnaast vervul je taken op het gebied van de organisatie en ontwikkeling van onderwijs en kwaliteitszorg. Ook werk je samen in interdisciplinaire teams die geïntegreerd onderwijs verzorgen.

Kenniscentrum/ Innovatiewerkplaats
De opleiding V&M werkt nauw samen met Kenniscentrum Noorderruimte in het lectoraat Leefomgeving in Transitie waar studenten en docent/onderzoekers werken aan actuele vraagstukken uit de vastgoedpraktijk. Daarnaast onderhoudt iedere docent intensieve contacten met de beroepspraktijk om eigen kennis en ervaring actueel te houden en als lerende professional ontwikkelen zij voortdurend hun (didactische) vaardigheden.

We hebben vacatures als docent-onderzoeker voor de volgende vakgebieden:
- Vastgoedwaarderen: je hebt kennis van en ervaring met actuele ontwikkelingen van vastgoedwaardering en belegging en je kan werken met modelmatige waarderingssystemen. Je hebt ervaring als taxateur op het gebied van Bedrijfsmatig Vastgoed of Groot Zakelijk Vastgoed.
- Vastgoedontwikkeling: je hebt kennis van en ervaring met actuele ontwikkelingen in de (her)ontwikkeling van vastgoed, gebiedsontwikkeling en vraag gestuurde vastgoedontwikkeling. Kennis van bouwkunde is een pré.
- Vastgoedmanagement: je hebt kennis van en ervaring met actuele ontwikkelingen in de exploitatie van vastgoed (commercieel en maatschappelijk vastgoed en Corporate Real Estate Management).

Wat vragen we?


Voor alle vakgebieden vragen we minimaal de volgende kennis en ervaring:
- In het bezit van een afgeronde Master, bijvoorbeeld een Master Vastgoedkunde, Real Estate, Bouwkunde, een (bedrijf)economische /financiële master of vergelijkbaar;
- Ervaring met adviestrajecten in vastgoed op strategisch niveau en toegepast onderzoek;
- Inzicht in actuele financieringsmethoden en complexe multi-stakeholder projecten;
- Neemt een relevant (inter)nationaal netwerk mee.

Wie ben je?


Je bent een ondernemende en innovatieve vastgoedprofessional en je wil graag jouw kennis en ervaring overdragen en ontwikkelen in een onderwijsomgeving. Je weet studenten te boeien en te inspireren en hebt passie voor vastgoed. De student staat bij jou centraal en je begeleidt de student zowel individueel als in groepsverband. Je legt makkelijk verbindingen binnen en buiten de organisatie en weet complexe zaken op een heldere en enthousiaste manier overbrengen. Je bent flexibel en loyaal naar collega’s en de organisatie en bent gewend om in projecten te werken.

Waar ga je werken


Het Instituut voor Bedrijfskunde is veelzijdig en ambitieus. Hier leiden we onze studenten op tot ondernemende, proactieve en flexibele professionals die weten in te spelen op de actuele, regionale en (inter)nationale uitdagingen. Binnen ons instituut worden de volgende bacheloropleidingen aangeboden: Bedrijfskunde (voltijd en deeltijd), Vastgoed & Makelaardij (voltijd) en Human Resource Management (voltijd en deeltijd). Naast de bacheloropleidingen biedt ons instituut de Associate Degree HRM en diverse opleidingen en cursussen voor professionals.

Bij de opleiding Vastgoed &Makelaardij leiden we studenten op tot vernieuwende vastgoedprofessionals die bewust zijn van hun omgeving en denken in duurzame oplossingen. Kernbegrippen in het curriculum zijn verbinden, adviseren, onderzoeken, zelfregie, klantgericht, integer en ondernemend. Inhoudelijk richt het curriculum zich op vastgoedwaarderen, vastgoed(her)ontwikkelen en vastgoedexploitatie ondersteund door vastgoedrekenen, vastgoedrecht, bouwkunde en generieke vakken als bedrijfskunde, ruimtelijke planning en economie.

Je wordt onderdeel van het enthousiaste docententeam van de opleiding V&M, waarin vernieuwing centraal staat. Het team bestaat uit circa 25 docenten en is groeiend. Je legt verantwoording af aan de opleidingsmanager V&M.


Wat bieden we

Het salaris bedraagt minimaal € 3.453,- en maximaal € 5.026,- bruto per maand (schaal 11) bij een fulltime-aanstelling en conform cao-hbo. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. We zoeken meerdere docenten waarbij combinaties qua vakgebieden mogelijk zijn. Het heeft wel onze voorkeur dat je voor minimaal 0,6 fte beschikbaar bent. Je krijgt een leuke en veelzijdige baan binnen een snelgroeiende opleiding waar we willen vernieuwen en verbinden. We willen ook kandidaten motiveren om te reageren die eventueel in de vorm van een duobaan willen werken, enerzijds in het bedrijfsleven en anderzijds lesgeven bij onze hogeschool. Indien je nog geen ervaring hebt binnen het onderwijs investeren we graag in je Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid (BDB) voor hbo-docenten. We verzoeken je om duidelijk in je sollicitatiebrief aan te geven voor welk(e) vakgebied(en) je in aanmerking wilt komen en voor hoeveel uur per week je eventueel beschikbaar bent. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed..

Inlichtingen


Informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Alice Steenkamp, opleidingsmanager Vastgoed & Makelaardij. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-20615002.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De (online) sollicitatiegesprekken vinden plaats dinsdag 20 of woensdag 21 april 2021.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

11-04-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature