Docent Network & Security Engineering

Vacaturenummer
v21.0048

Omvang
1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Communicatie, Media & IT

Bij het Instituut voor Communication, Media & IT van de Hanzehogeschool Groningen is een vacature ontstaan voor een Docent Network & Security Engineering (1,0 fte).

Ben je een innovatieve ICT-er met kennis van moderne infrastructuren, Cloud Computing en bijvoorbeeld Software Defined Networking? Wij zoeken een professional die zich graag wil ontwikkelen tot Docent.


Functieomschrijving


Als docent begeleid je studenten op het vakgebied Network & Security Engineering. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van colleges en het begeleiden en coachen van studenten uit met name het tweede en vierde jaar die werken aan integrale opdrachten, stage- en afstudeeropdrachten. Je gaat vakken geven zoals:
- Computerarchitectuur.
- Besturingssystemen.
- Netwerken.
- ICT Security.
- Cloud Computing.
- Software Defined Networking.

Daarnaast lever je een bijdrage aan de constante ontwikkeling van onderwijsinhoud, blended onderwijswerkvormen, studiemateriaal en toetsing. Je bent op de hoogte van actuele, relevante ontwikkelingen in jouw vakgebied en je onderhoudt contacten met het werkveld om zo je kennis up-to-date te houden. Ook deel je op deze wijze kennis en ervaring. Met collega’s spar je over didactische vaardigheden en methoden en de verdere ontwikkeling daarvan. Afhankelijk van je kennis/ervaring en belangstelling doe je mee aan onderzoeksprojecten van de lectoraten.

Waar ga je werken?


Als docent ICT maak je deel uit van het opleidingsteam HBO-ICT en werk je onder de verantwoordelijkheid van een opleidingsmanager. Het team is verantwoordelijk voor de uitvoering en de ontwikkeling van het HBO-ICT-onderwijsprogramma. Dit gebeurt in nauwe relatie met het beroepenveld en de lectoraten New Business & ICT en Personalised Digital Health. Onze Innovatiewerkplaats DSH (Digital Society Hub) is de plaats waar onderzoek, projecten met werkveldpartners en onderwijs samenkomen. Het team, dat bestaat uit ongeveer 50 docenten en hogeschooldocenten, verzorgt het vol- en deeltijdonderwijs voor de opleiding HBO-ICT. Daarnaast kun je worden ingezet voor docent werkzaamheden bij de IT Academy Noord-Nederland, als onderzoeker bij de lectoraten New Business & ICT en/of Personalised Digital Health en in projecten van de DSH. De opleiding HBO-ICT maakt deel uit van het instituut voor Communicatie, Media & IT.

Functie-eisen


- Je beschikt over minimaal een relevante hbo-opleiding met een grote component informatica.
- Je hebt enige kennis en ervaring met programmeren (voorkeur Python).
- Je hebt ervaring als technisch en/of security-specialist.
- Je bent in bezit van een pedagogisch-didactisch getuigschrift of bereid om deze te behalen.

Aanbod

Het salaris bedraagt minimaal € 2.652,- en maximaal € 5.026,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 10 of 11 cao-hbo. Het betreft een structurele positie, waarbij je start met een jaarcontract. Datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Inlichtingen


Als je interesse hebt in deze functie of meer informatie wilt over de werkzaamheden, kun je contact opnemen met Niek Witsenboer, Corporate Recruiter, telefoonnummer 050-595 6916 of email n.witsenboer@pl.hanze.nl. Let op! Dit emailadres niet gebruiken voor je sollicitatie. Klik daarvoor op de sollicitatiebutton.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

15-04-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature