Programma-ondersteuner (communicatie en secretarieel)

Vacaturenummer
v21.0036

Omvang
0,6 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Stafbureau Onderwijs en Onderzoek

Het programma Flexibilisering coördineert, ondersteunt en faciliteert de flexibilisering van al het onderwijs van de Hanzehogeschool Groningen. Het programma is gestart per 1 september 2020 en wordt getrokken door een duo programmamanagers. Daarnaast nemen vanuit alle staven senior adviseurs/medewerkers deel in het programmateam die de coördinatie van een thema of programmalijn in het programma uitvoeren.

Binnen het programma Flexibilisering is een vacature ontstaan voor een Programma-ondersteuner (communicatie en secretarieel).

Plaats in de organisatie


Als programma-ondersteuner val je onder het stafbureau Onderwijs en Onderzoek en werk je nauw samen met programmamanagers en de overige leden van de projectgroep. De leden van de projectorganisatie zijn werkzaam bij verschillende organisatieonderdelen op verschillende locaties.

Functie-inhoud


De programma-ondersteuner ondersteunt het programma:
- op administratief-secretarieel gebied in de vorm van het maken van afspraken voor de programmamanagers, organiseren van programmabijeenkomsten voor zowel het programma-team als bredere sessies met medewerkers uit schools en/of staven, organiseren en notuleren van bijeenkomsten en overleggen en beheren van de programma-mailbox.
- op communicatief gebied in de vorm van het mede opstellen van het communicatieplan, beheren van de communicatiekalender, coördinatie van de input voor de flexibiliserings-nieuwbrief, schrijven van teksten voor nieuwsberichten, houden van interviews (o.a. voor de nieuwsbrief), beheren van de portal flexibilisering door plaatsen van teksten en monitoren van tijdige actualisatie.

Qua verdeling van de werkzaamheden is de inschatting dat deze zal liggen op ongeveer één dag administratieve/secretariële ondersteuning en twee dagen communicatiewerkzaamheden.

Functie-eisen


- opleiding op mbo-niveau, richting secretarieel en/of communicatie;
- aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
- ervaring in en affiniteit met het schrijven van teksten en houden van interviews;
- digitaal vaardig;
- vaardigheid in het werken met/ het bijhouden van websites.

Competenties:
Je bent iemand die zich goed weet te bewegen binnen een projectorganisatie, je bent zelfstandig, initiatiefrijk en proactief. Communicatief ben je zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent goed met het werken met deadlines, je bewaakt het overzicht en de planning. Je bent actie- en resultaatgericht.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een zelfstandige functie binnen een project t/m 1 september, met de mogelijkheid om dit te verlengen (verlenging is afhankelijk van beschikbare projectgelden en goed functioneren). Duur van het gehele programma is tot 1 augustus 2023. De startdatum is zo spoedig mogelijk. Benoeming vindt plaats volgens de bepalingen van de cao-hbo in de functie van medewerker processen en projecten A. De functieschaal is 7. Het salaris bedraagt minimaal € 2.214,- en maximaal € 3.077,- bruto per maand bij een volledige betrekking. De omvang van de functie is 0,6 fte, de inzet wordt met je afgestemd, maar zal in elk geval niet op woensdag zijn. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed. .

Meer informatie


Inlichtingen over deze functie kun je inwinnen bij Tineke Kroontje (t.kroontje@pl.hanze.nl, 050-595 4743 of Betsy Edens (b.edens@pl.hanze.nl, 050-595 7605), programmamanagers van het programma Flexibilisering. Let op! Deze emailadressen niet gebruiken voor je sollicitatie. Klik daarvoor op de sollicitatiebutton.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt online plaats op dinsdagochtend 2 maart 2021. Er kan een tweede ronde gesprekken volgen.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

28-02-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature