Ondersteuner digitaal en hybride onderwijs

Vacaturenummer
v21.0033

Omvang
0,9 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Academie voor Sociale Studies

De Marie KamphuisBorg biedt onderdak aan twee van de zestien schools van de Hanzehogeschool Groningen: de Academie voor Sociale Studies en het Instituut voor Bedrijfskunde.

Binnen de Academie voor Sociale Studies worden de volgende opleidingen aangeboden: Associate degree (Ad) Ervaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn, Ad Sociaal Werk in de Zorg, Toegepaste Psychologie (bachelor), Social Work (bachelor en Master) en daarnaast een ruim aanbod maatwerk en incompany programma’s. Binnen de Academie studeren momenteel circa 2.900 studenten en werken ruim 150 medewerkers.

Het Instituut voor Bedrijfskunde leidt meer dan 2.500 studenten op tot ondernemende, proactieve en flexibele professionals. Het instituut biedt drie bacheloropleidingen aan: Bedrijfskunde, Vastgoed & Makelaardij en Human Resource Management (HRM). Daarnaast wordt de associate degree HRM aangeboden en diverse opleidingen en cursussen voor professionals.

Binnen het onderwijsondersteunend team van beide schools hebben wij een vacature voor een Ondersteuner digitaal en hybride onderwijs (0,9 fte, 4,5 dagen per week).

Plaats in de organisatie


Je gaat samenwerken met collega onderwijsondersteuners, docent-onderzoekers en blended learning experts binnen beide schools, waarbij je verantwoording aflegt aan de teamleider bedrijfsvoering van de Academie voor Sociale Studies. Je draagt zorg voor het optimaal ondersteunen van hybride en digitaal onderwijs.

Wat verwachten we van jou als Ondersteuner digitaal en hybride onderwijs?


Je houdt van dynamiek en bedrijvigheid, daarbij is het van belang om samen met het team de digitale onderwijsprocessen optimaal te ondersteunen. Je handelt proactief, je bent dienstverlenend naar docent-onderzoekers en staat onze blended learning experts bij met praktische werkzaamheden en geeft hiermee ons (blended) onderwijs een impuls.

Jouw werkzaamheden:
- Docenten ondersteunen bij digitaal en hybride onderwijs;
- ondersteunen en adviseren van docenten en ondersteuners in ICTO-toepassingen (Blackboard, MS Teams, etc.);
- proactief wensen van docenten inventariseren en knelpunten identificeren;
- docenten ondersteunen met het gebruik van AV-middelen;
- klaarzetten webcams en speaker phones in onderwijsruimtes;
- opnemen van lesactiviteiten (green screen) en afmonteren.

Functie-eisen


- Mbo werk- en denkniveau en werkervaring;
- sterke affiniteit met het (hoger)onderwijs i.r.t. digitaal en hybride onderwijs;
- inzicht in organisatorische, procesmatige en vakinhoudelijke onderwijs(ondersteunings)processen;
- kennis van het gebruik van Blackboard, Collaborate, MS Teams;
- goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk);
- goede beheersing van MS Officepakketten.


Arbeidsvoorwaarden

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie en wij bieden je een contract voor de duur van een jaar. De omvang van de vacature is 0,9 fte (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend). De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. Benoeming vindt plaats volgens de bepalingen van de cao-hbo. Inschaling vindt plaats in de functie Medewerker Processen en Projecten, schaal 6. Het salaris bedraagt minimaal € 1.946,- en maximaal € 2.791,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervan worden door de Hanzehogeschool vergoed. .

Inlichtingen


Wil je meer informatie over deze vacature? Mail je naam en telefoonnummer naar Maarten Raangs, manager bedrijfsvoering: m.h.raangs@pl.hanze.nl. Let op! Dit emailadres niet gebruiken voor je sollicitatie. Klik daarvoor op de sollicitatiebutton.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De (online) sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 11 maart 2021.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

01-03-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature