Praktijkdocent-onderzoeker Analytische Chemie

Vacaturenummer
v21.0032

Omvang
0,6- 0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Life Science & Technology

Wil jij onze studenten begeleiden bij chemisch praktijdonderwijs in een persoonlijke, collegiale sfeer? Het team Chemie en Chemische Technologie zoekt een Praktijddocent-onderzoeker Analytische Chemie.


Functieomschrijving


Als praktijkdocent-onderzoeker verzorg en ontwikkel je chemisch praktijkonderwijs. Wij doen dit volgens het didactische concept van thematisch, geïntegreerd en competentiegericht onderwijs. Je begeleidt en coacht studenten en levert een bijdrage aan pr-activiteiten op chemisch gebied. Verder ben je betrokken bij het uitvoeren van onderzoek.
Je gaat deel uitmaken van het team Chemie en Chemische Technologie, onder leiding van de teamleider.


Waar ga je werken?


Het Instituut voor Life Science & Technology van de Hanzehogeschool Groningen verzorgt de opleidingen Bio-informatica, Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek, Chemie en Chemische Technologie. Bij het Instituut wordt het onderzoek verricht onder leiding van de lectoren. Voorbeelden hiervan zijn onderzoeken op het gebied van biomassaconversie, bioanalyse en geneesmiddelontwikkeling.
Het instituut staat bekend om de persoonlijke sfeer en de goede samenwerking met bedrijven en instellingen. Zo biedt het samen met verschillende laboratoria uit de regio speciale opleidingsroutes aan zoals de diagnostische route en een route in duurzame energie. Docenten, onderzoekers, studenten en lectoren werken intensief samen in een kwalitatief hoogwaardige omgeving met laboratoria en een breed scala van moderne apparatuur.

Functie-eisen


- Je bent tenminste hbo-opgeleid op het gebied van analytische en/of organische chemie.
- Je hebt ruime ervaring met GC(MS), HPLC(MS) en/of andere analytisch-chemische methoden.
- Je kan goed samenwerken in multidisciplinaire teams.
- Bij voorkeur relevante onderzoeks- en werkveldervaring.
- Enige onderwijservaring heeft de voorkeur.
- Je kunt studenten begeleiden en coachen.

Aanbod

Het salaris bedraagt minimaal € 2.652,- en maximaal € 3.920,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 9 cao-hbo. Je wordt benoemd in de functie van instructeur onderwijs en onderzoek D. Wij bieden een tijdelijk dienstverband van 1 april 2021 tot en met 31 januari 2022. Onze voorkeur gaat uit naar een dienstverband van 0,6 tot 0,8 fte. Verlenging is niet uitgesloten. Detachering op basis van bijvoorbeeld 0,2 tot 0,4 fte vanuit een bedrijf in het werkveld behoort ook tot de mogelijkheden. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin..

Inlichtingen


Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Henk Hoppen, teamleider Chemie en Chemische Technologie, telefoonnummer 06-10459355.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 8 of dinsdag 9 maart 2021.
- Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Sluitingsdatum

28-02-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature