Aankomende docenten Ergotherapie

Vacaturenummer
v21.0026

Omvang
0,4-0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Academie voor Gezondheidsstudies

De Academie voor Gezondheidsstudies biedt veelzijdig, innovatief en internationaal georiënteerde bachelor- en masteropleidingen op het gebied van Health. Binnen de Academie voor Gezondheidsstudies starten we in het schooljaar 2021-2022 met een nieuwe opleiding: Bachelor Ergotherapie. Studenten worden opgeleid tot competente (para)medische professionals in een flexibele en beroepsgerichte onderwijsomgeving, die nauw aansluit bij de ontwikkelingen in de regio en de (inter)nationale beroepspraktijk.

Wij zijn op zoek naar Aankomende docenten Ergotherapie.

Waar ga je werken?


De Academie voor Gezondheidsstudies kenmerkt zich als een dynamische werkomgeving met ruime mogelijkheden voor de ontwikkeling van studenten en medewerkers. Je voert je werkzaamheden uit binnen de opleiding Ergotherapie, hiërarchisch val je onder de opleidingsmanager Ergotherapie.


Wat ga je doen?


Als docent ben je breed inzetbaar en met jouw ervaring uit het werkveld weet je de studenten te inspireren en te motiveren. Je verzorgt vakinhoudelijke lessen Ergotherapie, medische vakken, communicatievaardigheden en of onderzoeksvaardigheden (theorie en vaardigheidsonderwijs). Je wordt ingezet voor individuele en groepsgerichte begeleiding. Je begeleidt de student bij het onderwijsleerproces en je ontwikkelt samen met collega’s delen van het curriculum. Daarnaast volg je de ontwikkelingen in het vakgebied op de voet en kun je deze veranderingen (praktisch) vertalen naar het curriculum (denk bijvoorbeeld aan ontwikkelingen op het gebied van preventie, gezondheid en gedrag, eHealth, robotica en domotica). Aangezien het voor de Hanzehogeschool een nieuwe opleiding betreft, zijn we op zoek naar collega’s die breed inzetbaar zijn, je kunt bijvoorbeeld worden ingezet binnen het skills lab, deelname aan landelijke overleggen en netwerken en promotie van de opleiding. In gezamenlijkheid kijken we wat goed bij jou zou kunnen passen.


Wat neem je mee?


- afgeronde relevante masteropleiding;
- ervaring als ergotherapeut binnen de eerstelijnszorg, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg, arbeid en/of het sociaal domein;
- of ervaring als docent in het sociaal en/of paramedisch domein;
- visie en expertise op het brede kennisgebied van gezondheidsstudies en ergotherapie in het bijzonder;
- visie op de verbinding tussen werkveld, onderwijs en praktijkgericht onderzoek;
- affiniteit met het doen en beoordelen van onderzoek, in samenwerking de lectoren, docent-onderzoekers en de (netwerk)partners binnen de onderzoeksgroepen Healthy Ageing, allied healthcare and nursing;
- vaardig in het onderhouden en bouwen aan een relevant relatienetwerk met kennisinstellingen en werkveld (ook internationaal);
- goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

Als je jezelf herkent in meerdere functievereisten nodigen we je graag uit te solliciteren.

Wie ben je?


Je vindt het leuk om te pionieren en te experimenteren. Je hebt een gezonde dosis lef en kunt werken binnen een context waar nog geen gebaande paden zijn. Dit maakt ook dat jij jouw baan voor een deel zelf kunt vormgeven. Samen met collega’s ga je het curriculum verder ontwikkelen, waarbij het belangrijk is dat je kunt putten uit jouw ruime ervaring in het werkveld. Je weet vraagstukken op een creatieve manier op te lossen en kansen te benutten. Je bent gericht op samenwerken en goed in het opzetten en onderhouden van netwerken. Je werkt student- en resultaatgericht. Je bent goed in staat om te plannen en te organiseren.


Wat bieden wij?

In de meest ideale situatie ben je per april 1 dag per week (op maandag) inzetbaar, zodat we alvast een start kunnen maken met het inwerkprogramma. Vanaf half augustus 2021 ben je beschikbaar voor de afgesproken aanstellingsomvang. De omvang van dienstbetrekking die wij kunnen bieden is minimaal 0,4 en maximaal 0,8 fte. Het betreft een structurele functie, waarbij we in eerste instantie een jaarcontract aanbieden. Benoeming vindt plaats volgens de bepalingen van de cao-hbo in de functie van docent-onderzoeker A. De functieschaal is 11. Het salaris bedraagt minimaal € 3.453,- en maximaal € 5.026,- bruto per maand bij een volledige betrekking. Detachering vanuit jouw huidige werkzaamheden is voor ons ook zeker bespreekbaar. Nieuwe collega’s die de werkzaamheden in het onderwijs en het werkveld willen combineren, nodigen wij ook van harte uit om te solliciteren. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Het vak van docent mag je bij ons komen leren, als beginnend docent volg je direct bij aanstelling het introductieprogramma ‘Klaar voor de Start’ met tips en tools voor het docentschap en je wordt gefaciliteerd en ondersteund door ervaren docent-coaches uit het team. Tevens is het behalen van je didactische bekwaamheid onderdeel van jouw 2-jarig inwerkprogramma. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed. .

Inlichtingen


Informatie over deze functie kun je inwinnen bij Gerdien Kikstra, opleidingsmanager Ergotherapie, telefoonnummer 050-595 3804.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 8 maart 2021.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

24-02-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature