Coördinator Europese projecten

Vacaturenummer
v21.0007

Omvang
0,6–0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Marian van Os Centre of Expertise Ondernemen

Ben jij positief ingesteld, steek je graag de handen uit de mouwen en krijg jij energie van het ondersteunen van projecten? Heb jij daarnaast affiniteit met ondernemerschap en mkb? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij het Marian van Os Centre of Expertise Ondernemen is een vacature ontstaan voor een Coördinator Europese projecten.

Europese projecten


De Hanzehogeschool Groningen leidt vanuit het Marian van Os Centre of Expertise Ondernemen een aantal Europese projecten. Deze internationale projecten zijn gericht op regionale ontwikkeling in Europa door middel van kennisdeling tussen regio’s. Projectpartners uit verschillende landen werken met elkaar samen om te komen tot adviezen voor beleid. Hiervoor ontmoeten de partners elkaar regelmatig in elkaars regio of virtueel. In het geval van de projecten waar het Marian van Os Centre of Expertise Entrepeneurship bij betrokken is, gaat het om het verbeteren van beleid op het gebied van onderzoek & innovatie, ondernemerschap & mkb en (de sociale en economische kant van) de energietransitie. Meer over de projecten is te vinden op de projectwebsites: www.interregeurope.eu/innoheis en www.interregeurope.eu/shrec

Wat ga je doen


Je gaat werken voor de Interreg Europe projecten SHREC en InnoHEIS en geeft uitvoering aan de projectactiviteiten ten behoeve van deze projecten. Je bent hiervoor het eerste aanspreekpunt en van A tot Z verantwoordelijk en betrokken bij deze projecten. Je handelt specialistische uitvoeringsaspecten af, stelt planningen op en bewaakt deze. Binnen je werkzaamheden is er een brede samenwerking met je interne klanten zoals schools, stafbureaus, kenniscentra alsmede met de mensen uit het vakgebied. Je bent in staat om het geheel van de klantvraag te overzien, bewaakt de voortgang en de kosten met een uiteindelijk tevreden (interne)klant en informeert en rapporteert hierover. Ook ondersteun je de projectleider bij diverse projectactiviteiten, zoals het organiseren van workshops, evenementen, seminars etc. Verder zorg je natuurlijk voor het relatiebeheer met regionale stakeholders zoals SNN, RUG, diverse hogescholen, innovatie en onderzoeksinfrastructuren, gemeenten, provincies en mkb-bedrijven etc.


Wie ben je


Je hebt een pragmatische proactieve aanpak en stopt pas als de klus af is. Je staat stevig in je schoenen waardoor je daadkrachtig bent zonder het belang van de klant uit het oog te verliezen. Je hebt sterke organisatorische kwaliteiten en aandacht voor mens en detail. Je hebt een hands-on mentaliteit en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je schakelt snel, neemt initiatief, bent innovatief en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Je bent flexibel en uitstekend in staat om (samen) te werken binnen een multidisciplinair team. Het is mooi meegenomen als je al enige jaren werkervaring hebt als projectcoördinator maar het is ook mogelijk dit bij ons te ontwikkelen.

Wat vragen we


- Minimaal hbo werk- en/of denkniveau en bij voorkeur ervaring met aansturen van projecten;
- Open minded, bereid en in staat om te werken in een internationale omgeving;
- Bij voorkeur ervaring met het opstellen van projectplannen, adviezen en (voortgang)rapportages;
- Beschikt over een probleemoplossend vermogen bij de uitvoering van projecten;
- Perfecte vaardigheid in mondeling en schriftelijk Engels;
- Kennis van onderzoeks- en innovatiemanagement is een pré.

Je werkomgeving


Praktijkgericht onderzoek, ondernemerschapsonderwijs en -ondersteuning en innovatie op het gebied van ondernemerschap in samenwerking met stakeholders vindt plaats vanuit het Marian van Os Centre of Expertise Ondernemen. Je werkt in deze functie nauw samen met de projectmanager en de communicatiemedewerker die ook werken voor de Interreg projecten. Op dit moment werken we nog veel vanuit huis en online of hybride. De voertaal is Engels.

Wat bieden we

De omvang van de vacature is 0,6-0,8 fte. Deze functie is gewaardeerd in schaal 9, medewerker processen en projecten C. Het salaris is minimaal € 2.652,- en maximaal € 3.920,- bruto per maand bij een volledig dienstverband en conform cao-hbo. Je krijgt een jaarcontract en bij een goede beoordeling is er een mogelijkheid tot verlenging. De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. We bieden je een lerende en inspirerende omgeving met een open cultuur en korte communicatielijnen. Ben je enthousiast geworden en durf jij het verschil te maken? Solliciteer dan op deze leuke functie! De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed. .

Inlichtingen


Wil je meer weten over deze vacature neem dan contact op met Rima Dijkstra, projectleider, telefoonnummer 06-27251882.

Solliciteren


Wil je solliciteren? Dan graag je motivatiebrief en je CV aanleveren in het Engels.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier (sollicitatiebutton) kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De (online) sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 28 of vrijdag 29 januari 2021.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

24-01-2021

Solliciteren


Reageer op deze vacature