Postdoc onderzoeker 'gezondheid van kwetsbare groepen'

Vacaturenummer
v20.0145

Omvang
0,4 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Academie voor Gezondheidsstudies

Het lectoraat Healthy Ageing, Allied Health Care and Nursing doet praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek - in het paramedisch en verpleegkundig domein - naar kwetsbaarheid. Bij verschillende doelgroepen wordt onderzocht hoe kwetsbaarheid gemeten kan worden, hoe kwetsbaarheid te voorkomen of te verminderen en hoe interprofessioneel handelen daarbij versterkt kan worden. Het onderzoek en de daaraan gerelateerde vraagstukken zijn interdisciplinair. Het onderzoek richt zich op dagelijkse beweging, adequate voeding, spierfunctie, sociale en psychische aspecten en talig functioneren van jong en oud.

Voor het versterken van de kennisinfrastructuur, het uitvoeren van het onderzoeksprogramma van het lectoraat Healthy Ageing, Allied Health Care and Nursing en specifiek het genereren van kennis rondom interdisciplinaire vraagstukken vanuit de praktijk zijn we op zoek naar een Postdoc onderzoeker.


Functie-inhoud


Als postdoc onderzoeker ben je binnen het onderzoeksprogramma van het lectoraat Healthy Ageing, Allied Health Care and Nursing verantwoordelijk voor het meeschrijven en coördineren van subsidieaanvragen op twee deelonderwerpen: (1) leefstijl bij mensen met een verstandelijke beperking en (2) leven met dementie (waarbij de nadruk ligt op de veranderende motoriek en taalvaardigheden bij dementie).
Je werkplek is bij het lectoraat Healthy Ageing, Allied Health Care and Nursing.

Plaats in de organisatie


Als postdoc onderzoeker ben je werkzaam binnen het lectoraat Healthy Ageing Allied Health Care and Nursing, onderdeel van de Academie voor Gezondheidsstudies en de Academie voor Verpleegkunde en het Hanzehogeschool Centre of Expertise Healthy Ageing. Je werkt daarbij nauw samen met lectoren binnen dit lectoraat.

Functie-eisen


Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over het volgende profiel:
- ervaring en kennis op het gebied van het verbeteren van de gezondheid van kwetsbare groepen;
- gepromoveerd op een gezondheidsgerelateerd thema;
- sterke communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en Engels;
- aantoonbare ervaring met het onderzoeken van interdisciplinaire vraagstukken;
- ruime ervaring met kwantitatief en kwalitatief onderzoek.

Competenties


- Analytisch denkvermogen;
- Goed kunnen plannen en organiseren;
- Goed projectmatig kunnen werken;
- Creativiteit: je ziet kansen voor onderzoek in de praktijksetting en je vertaalt onderzoeksbevindingen naar concrete kennis voor de praktijk;
- Proactieve werkhouding;
- Oplossingsgericht;
- Besluitvaardigheid;
- Systematisch en accuraat werken, goed in datamanagement.

Arbeidsvoorwaarden

De datum van indiensttreding is per 1 december 2020. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van 8 maanden (tot 1 augustus 2021). De omvang is 0,4 fte; uitbreiding en verlenging behoort eventueel tot de mogelijkheden, afhankelijk van o.a. goed functioneren en beschikbare subsidiegelden. Benoeming vindt plaats volgens de bepalingen van de cao-hbo. De functieschaal is 12. Het salaris bedraagt minimaal € 4.250,- en maximaal € 5.717,- bruto per maand bij een volledige betrekking. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Wij verzoeken nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed..

Inlichtingen


Informatie omtrent deze functie kun je inwinnen bij dr. Hans Hobbelen, lector Ageing and Allied Healthcare, telefoonnummer 06-12313987, email j.s.m.hobbelen@pl.hanze.nl. Let op! Dit emailadres niet gebruiken voor je sollicitatie. Klik daarvoor op de ‘Solliciteer-button’.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De online/digitale gesprekken (via MS Teams) vinden plaats op maandagmiddag 16 november 2020.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

09-11-2020

Solliciteren


Reageer op deze vacature