Communicatiemedewerker

Vacaturenummer
v20.0067

Omvang
0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Stafbureau Marketing & Communicatie

Stafbureau Marketing & Communicatie (M&C) coördineert voor de Hanzehogeschool Groningen de activiteiten op het gebied van marketing en communicatie: van de voorlichting aan (aspirant) studenten tot het onderhouden van mediacontacten en van het doen van marktonderzoek tot het coördineren van regionale, nationale en internationale contacten.

Wil jij graag werken in een veelzijdige omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan is deze leuke en dynamische baan misschien wel op jouw lijf geschreven. Je houdt van samenwerken en bent zeer goed in staat te prioriteren en te schakelen, maar bovenal vind je het leuk om met (internationale) studenten en professionals te werken.

Stafbureau M&C is op zoek naar een gedreven, creatieve collega met een groot organisatorisch vermogen in de functie van Communicatiemedewerker.

Plaats in de organisatie


Namens de afdeling M&C werk je als communicatiemedewerker voor het Instituut voor Communicatie, Media & IT. Dit instituut biedt de bacheloropleidingen Communicatie, Communication & Multimedia Design en HBO-ICT. Elk van deze opleidingen heeft verschillende (internationale) richtingen. Naast de bacheloropleidingen worden twee masteropleidingen aangeboden: International Communication en Digitale Technologie. Daarnaast biedt het instituut ook opleidingen voor professionals.

Je legt verantwoording af aan één van de twee teamleiders van het Stafbureau Marketing & Communicatie.

Je taken en verantwoordelijkheden


Binnen de Hanzehogeschool Groningen is veel ruimte voor initiatief en creativiteit. Je werkzaamheden zijn voor een belangrijk deel van redactionele aard, in de ruimste zin van het woord: tekst, beeld en geluid, online en print. De organisatie van (online) open dagen, informatiebijeenkomsten en andere evenementen zijn het tweede hoofddeel van je werk. Samen met de corporate collega’s van M&C bouw jij aan Hanzebrede campagnes voor bijvoorbeeld de werving van studenten. Deze campagnes vertaal jij met de collega’s bij het instituut naar het domein van communicatie, media en IT. Je werkt zelfstandig, maar nooit alleen: je werkplek is bij het instituut.
Bij het instituut tref je de mensen die daar het onderwijs, onderzoek en de organisatie daarvan verzorgen. Bij Stafbureau Marketing & Communicatie werk je samen met je vakgenoten op het gebied van marketing en communicatie: adviseurs, redacteuren, persvoorlichters en marktonderzoekers.

We vragen


Onze nieuwe collega is proactief, beschikt over een groot organisatorisch vermogen, is een verbinder, heeft ervaring met online branding van opleidingen via sociale media en heeft een ‘hands-on’ mentaliteit. Weten op welk moment en op welke manier je online media inzet vinden we belangrijk. Maar je moet ook goed kunnen schrijven voor een scala aan doelgroepen. De Nederlandse en Engelse taal moet je foutloos en op hoog niveau spreken en schrijven.
Het instituut bestaat uit een diverse club van (internationale) studenten en medewerkers. Je hebt een duidelijke affiniteit met internationale doelgroepen. Je bent in staat om de verschillende opleidingen van het instituut afzonderlijk te profileren.
Je beschikt over een afgeronde opleiding op het gebied van communicatie of marketing, op bachelor niveau of hoger. Zelfstandig en planmatig werken vinden we belangrijk; samenwerken ook. De Hanzehogeschool Groningen staat middenin de samenleving. Dat verwachten we van jou ook. Je hebt vaste werkdagen, waarbij we verwachten dat je voor verschillende (online) evenementen een paar keer per jaar ook in de avonduren of op de zaterdag inzetbaar bent.

We bieden

De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. We bieden een enerverende functie met veel uitdaging waarbij wij in eerste instantie een contract aanbieden van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is gewaardeerd in schaal 9. Je salaris bedraagt, afhankelijk van je achtergrond en ervaring, minimaal € 2.581,- en maximaal € 3.815,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Wij verzoeken nieuwe medewerkers, bij de indiensttreding, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed..

Meer informatie


Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Bel dan op ma-, di-, do- of vrijdag tussen 12.00 en 13.00 uur met Aline Bussemaker, teamleider schools en kenniscentra, telefoonnummer 050-595 5508.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De eerste ronde (online) sollicitatiegesprekken vindt plaats op maandag 22 juni 2020. Er volgt nog een tweede ronde gesprekken.

Een schrijfopdracht maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

14-06-2020

Solliciteren


Reageer op deze vacature