Docent Facility Management (inkoop & contractmanagement)

Vacaturenummer
v19.0157

Omvang
0,6 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Facility Management

Het Instituut voor Facility Management (FM) leidt op tot breed inzetbare Facility Managers in verschillende disciplines en sectoren. Inkoop is daar een belangrijk onderdeel in. Al 15 jaar hebben studenten met succes een inkoop minor gevolgd en zijn inmiddels werkzaam bij adviesbureaus of inkoopafdelingen bij overheden of bedrijfsleven. Ook wordt er (praktisch) inkooponderzoek uitgevoerd in samenwerking met inkopers vanuit het werkveld.

Het constant verbeteren van inkooponderwijs en het integreren van inkooponderwijs en praktijkonderzoek zijn belangrijke thema’s voor de komende jaren. Inkoop is een multidisciplinaire functie die sterk in ontwikkeling is vanwege o.a. het toenemende belang van duurzame supply chains, innovaties met leveranciers, en het toenemende belang van publieke inkoop in de regio.

Plaats in de organisatie


De opleiding kent drie varianten, te weten FM-voltijd, FM-deeltijd en internationaal, IFM. Je bent verantwoordelijk voor zowel de inhoud en de kwaliteit van het onderwijs. Je valt hiërarchisch onder een teamleider onderwijs.


De functie


Als docent coördineer en verzorg je onderwijs in blended learning werkvormen. Je begeleidt het leerproces van individuele studenten en van projectteams. Je ontwikkelt toetsen en beoordeelt studenten bij uitvoering en voortgang van studieopdrachten en in de praktijksituaties. Wij bieden onze studenten integraal onderwijs waarbij leeruitkomsten in de vorm van beroepsproducten en taken centraal staan. Je bent in staat om in een dynamische omgeving je werk zelfstandig te organiseren en opbouwend met collega’s samen te werken.
In het opleidingsteam draag je bij aan de systematische doorontwikkeling van het inkooponderwijs en de kwaliteit van de opleiding. Je ontwikkelt je eigen vaardigheden als docent richting studenten, organisatie en omgeving, onderhoudt je contacten met het beroepenveld en bouwt dit netwerk actief verder uit.

Een aantal concrete activiteiten die in 2020 uitgevoerd worden zijn:
- Het coördineren van een inkoopinnovatie project met een ICT-onderneming en 10 MKB-bedrijven (begeleiden van master en bachelor studenten, uitvoeren van onderzoek).
- Het managen van een innovatiewerkplaats met collega-docenten en inkoopprofessionals en ongeveer 70 internationale studenten van april tot juli 2020.
- Het verzorgen en managen van inkooponderwijs voor 2 voltijd- en 1 deeltijdklas, inclusief praktijkplekken.


Wat vragen wij?


Jij hebt expertise op het gebied van Facility Management, specifiek inkoop & contractmanagement en passie voor praktijkgericht onderwijs en onderzoek.
De ideale kandidaat:
- Heeft capaciteiten om inkooponderwijs te coördineren, inclusief intake van studenten en werving en coördinatie van stageplekken;
- heeft een brede bedrijfskundige kennis om het multidisciplinaire perspectief van inkoop binnen de opleiding mede te ontwikkelen;
- kan input en richting geven aan ontwikkelen en verzorgen van (inkoop)onderwijs op bachelor en post-hbo-niveau aan voltijd, deeltijd en internationale studenten;
- beschikt over een nationaal en internationaal netwerk t.b.v. onderwijs, stageplekken en onderzoek;
- beschikt minimaal over een masterdiploma en heeft een goede beheersing van de Engelse taal.

Wij zoeken een kandidaat met ervaring in de praktijk. Ervaring met (praktijkgericht) inkooponderzoek is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische omgeving waarin we, samen met jou, onze ambities voor de organisatie en de student verder willen ontwikkelen. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. Het betreft een structurele functie waarbij we je in eerste instantie een contract bieden voor één jaar. Je wordt benoemd als docent in schaal 11. Het salaris bedraagt minimaal € 3.360,- en maximaal € 4.892,- bruto per maand bij een volledige betrekking (conform cao-hbo). De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Nieuwe medewerkers moeten bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed. .

Inlichtingen


Nieuwsgierig geworden? Emile Zirkzee, teamleider onderwijs, vertelt je er graag meer over. Hij is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-14338712.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 17 december 2019

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

11-12-2019

Solliciteren


Reageer op deze vacature