Docent Engels

Vacaturenummer
v19.0143

Omvang
0,3 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Marketing Management

Het Instituut voor Marketing Management (IMM), onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, leidt op inspirerende en activerende wijze professionals op die het marktgericht ondernemen van bedrijven versterken, zowel nationaal als internationaal. Bij het instituut studeren ongeveer 2000 studenten en zijn rond de 130 medewerkers werkzaam. Ons instituut kent de volgende opleidingen:
- Commerciële Economie met de volgende varianten: Voltijd Nederlandstalig, Voltijd Engelstalig (Marketing Management), Deeltijd, Duaal en Johan Cruyff Academy (voor studenten met topsport status);
- Ondernemerschap en Retail Management, voltijd;
- Associate Degree Ondernemen;
- Master in Business Studies - Interdisciplinary Business Professional.

Wegens het vertrek van een collega zoeken we voor de opleiding Commerciële Economie een Docent Engels.

Plaats in de organisatie


Je gaat het team van de opleiding Commerciële Economie duaal en deeltijd versterken. Het team bestaat uit circa 15 docenten en er studeren rond de 250 studenten. Je werkt onder verantwoordelijkheid van de opleidingsmanager van Commerciële Economie.

Wat ga je doen


Je begeleidt studenten in hun leerproces en bevordert hun actieve kennisverwerving. Je ontwikkelt onderwijswerkvormen, studiemateriaal en beoordelingsinstrumenten waarbij de mogelijkheden van Blended Learning worden benut. Je integreert de Engelse taal in de verschillende onderwijsthema’s. Je onderhoudt contacten met het werkveld en met collega’s met als doel het uitwisselen van kennis en ervaring. Je zorgt ervoor dat je je kennis en (didactische) vaardigheden actueel houdt.

Wat vragen wij


Voor een juiste invulling van de functie vragen wij de volgende kennis en vaardigheden:
- Afgeronde relevante Masteropleiding;
- in het bezit van de pedagogisch didactische aantekening voor HBO-docenten;
- affiniteit en ervaring met de doelgroep;
- ervaring met interculturele competenties in het onderwijs;
- affiniteit met geschiedenis en cultuur van Engelstalige landen;
- ervaring met lesgeven binnen het (bij voorkeur) hbo;
- flexibel inzetbaar en bereid om in de avonduren te werken;
- affiniteit met het commerciële werkveld, blijkend uit bijvoorbeeld een NIMA A diploma;
- innovatief ingesteld.

Competenties
- Inspirerend en studentgericht;
- groeps- en individugericht coachen;
- mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
- resultaatgericht;
- ondernemend en proactief;
- analytisch vermogen;
- onderzoeksvaardigheden;
- teamplayer.


Arbeidsvoorwaarden

De datum van indiensttreding is 1 februari 2020. We bieden je in eerste instantie een contract voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Je wordt benoemd als docent in schaal 11. Het salaris bedraagt minimaal € 3.360,- en maximaal € 4.892,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband en conform cao-hbo. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Nieuwe medewerkers moeten bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed..

Inlichtingen


Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annelies Wiersma, opleidingsmanager Commerciële Economie, telefoonnummer 050-595 2669.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 2 december en dinsdag 3 december 2019.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

24-11-2019

Solliciteren


Reageer op deze vacature