Projectmedewerker Klimaatadaptatie

Vacaturenummer
v19.0141

Omvang
0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Kenniscentrum NoorderRuimte

Ben jij dynamisch, energiek, flexibel en een écht organisatietalent? Dan zijn wij op zoek naar jou.

De Kenniscentra NoorderRuimte en Kunst & Samenleving, die onderdeel uitmaken van de Hanzehogeschool Groningen, doen praktijkgericht onderzoek naar de gebouwde omgeving in Noord-Nederland. De gemeente Groningen werkt aan een gezond, groen en gelukkig Groningen.

Voor deze samenwerkingsvorm, op het gebied van klimaatadaptatie, zoeken wij een nieuwe collega in de rol van Projectmedewerker Klimaatadaptatie.

Plaats in de organisatie


Je gaat werken voor twee organisaties, namelijk voor de Hanzehogeschool Groningen en de gemeente Groningen. Voor de Hanzehogeschool werk je binnen de Innovatiewerkplaats (IWP) Klimaatadaptatie. Deze startende IWP gaat alle onderzoeken en overige activiteiten op het gebied van Klimaatadaptatie binnen de Hanzehogeschool bundelen. Als projectmedewerker speel je hierbij een belangrijke rol en ga je deze IWP mede vormgeven.
Voor de gemeente Groningen ga je helpen de Groningen Klimaatweek 2020 te organiseren. Dit grote evenement zal in oktober 2020 plaatsvinden en bestaat onder andere uit een klimaatmanifestatie met een ontwerpwedstrijd, een klimaatproeftuin en een klimaatcongres voor wetenschappers, beleidsmakers, het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, studenten, onderwijs en inwoners.
Je werkt nauw samen met onze andere projectmedewerker Klimaatadaptatie, zij heeft een creatieve achtergrond.

Wat ga je doen


Je gaat samen met de andere projectmedewerker als tandem opereren binnen de IWP. Voor de Klimaatweek hebben jullie ieder je eigen taak. Samen zijn jullie o.a. verantwoordelijk voor:
- mede vormgeven van de IWP;
- betrokkenheid bij diverse studentenprojecten;
- organiseren van activiteiten van de IWP;
- zichtbaar maken van de IWP binnen en buiten de Hanzehogeschool;
- verbinden van projecten binnen en buiten de IWP;
- het leggen en onderhouden van contacten met externe partijen;
- ontwikkelen en organiseren van deelactiviteiten voor de Klimaatweek;
- betrekken van studententeams bij de klimaatmanifestatie;
- mede zorgdragen voor de organisatie van het congres, de ondersteuning van de wetenschappelijke commissie;
- ontwikkelen en verbinden van onderwijs, bedrijfsleven en beleid in de klimaatproeftuinen.

Wat vragen wij


Je bent een kei in het plannen en organiseren en beschikt over minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding op het gebied van klimaatadaptatie, bijvoorbeeld planologie, bouwkunde of architectuur. Je hebt aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van klimaatadaptatie. Daarnaast ben je resultaatgericht, ondernemend, goed in mondelinge én schriftelijke communiceren en creatief. Je werkt zelfstandig maar kunt ook goed samenwerken en verbinden.


Wat bieden wij

Wij bieden je een inspirerende en multidisciplinaire werkomgeving waar mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen en een interessant (internationaal) netwerk op te bouwen. De datum indiensttreding is zo spoedig mogelijk. Het betreft een tijdelijke functie waarbij we je een contract aanbieden voor de duur van één jaar. Je wordt aangesteld volgens de bepalingen van de cao-hbo in de functie van projectmedewerker (A), schaal 9. Het salaris bedraagt minimaal € 2.581,- en maximaal € 3.815,- bruto per maand bij een volledige betrekking. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Nieuwe medewerkers moeten bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed..

Inlichtingen


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Liesbeth Jorritsma, programmamanager Kenniscentrum Noorderruimte, telefoonnummer 06-12254356.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 26 november 2019.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

19-11-2019

Solliciteren


Reageer op deze vacature