Productmanager Educatie

Vacaturenummer
v19.0136

Omvang
0,6-0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Pedagogische Academie

De Pedagogische Academie van de Hanzehogeschool Groningen biedt onderwijs, onderzoek en oplossingen voor vragen van het werkveld. In het onderwijs bieden we de bachelor leraar basisonderwijs, de verkorte pabo, de academische pabo, de Ad Pedagogisch Educatief Professional en de Master Talentontwikkeling en Diversiteit. We doen onderzoek in onder andere de lectoraten ‘Jeugd, Educatie en Samenleving’ en ‘Curious Minds’. HanzePro Pedagogische Academie (HanzePro PA) vindt oplossingen voor vragen van professionals en organisaties die zich richten op educatie en jeugd. Dit doet HanzePro PA door het aanbieden van opleidingen, cursussen, trainingen en projecten in co-creatie met onze relaties. Binnen HanzePro PA is de vacature vrijgekomen.

De opdracht


Jij acquireert, ontwerpt en organiseert post-hbo opleidingen, projecten en maatwerkopleidingen in het werkveld van de Pedagogische Academie. Je kent deze wereld goed, en ‘spreekt de taal’. Jij weet dit zoveel mogelijk intern te verbinden met experts (docenten en onderzoekers) van de PA. Je stimuleert synergie tussen de reguliere opleidingen en de HanzePro activiteiten. Je zorgt ervoor dat je snel bekend bent met ons netwerk en je bouwt dit verder uit. Je zorgt voor opdrachten en maakt offertes. Je ontwikkelt samen met andere experts maatwerktrajecten.

Je werkt in een relatief klein en flexibel team waarin een ieder zijn eigen kwaliteiten kan inzetten.

Jij bent:


- goed inhoudelijk op de hoogte van ontwikkelingen in onderwijs en opvang;
- scherp op ontwikkelingen en kansen voor lerarenopleidingen;
- zakelijk en je hebt gevoel voor marketing;
- iemand die denkt in oplossingen;
- een soepele organisator, financieel en administratief;
- een vernieuwer;
- iemand die graag en goed samenwerkt;
- in het bezit van een hbo- of masterdiploma.

Wat wij bieden

Wij bieden een ambitieuze, ontwikkelingsgerichte omgeving waarin het draait om leren en ontwikkeling. Onderwijs, Onderzoek en een goede relatie met ons werkveld gaan hierbij hand in hand en versterken elkaar. Je werkt in een relatief klein en flexibel team waarin een ieder zijn eigen kwaliteiten inzet. HanzePro PA biedt post-hbo opleidingen, maar ook projecten op het terrein van Wetenschap & Technologie en Kunsten, het lerarentekort en andere maatwerktrajecten. We werken aan oplossingen voor actuele vragen, maar zijn ook toekomstgericht. We organiseren inspirerende events en werken aan onze eigen professionaliteit. We doen dit samen met onze docenten en andere collega’s van de Hanzehogeschool Groningen. Kernwoord van het team HanzePro PA is samenwerking. Samenwerking met het werkveld, met collega’s van de opleidingen, met bedrijfsleven en met overheden. Op deze manier dragen wij bij aan de ontwikkeling van de Pedagogische Academie en het werkveld. Dit is een omgeving waarin jij je thuis voelt.

Arbeidsvoorwaarden

De datum van indiensttreding is per zo spoedig mogelijk. Het betreft een structurele functie, waarbij we in eerste instantie een jaarcontract aanbieden. Benoeming en inschaling vindt plaats volgens de bepalingen van de cao-hbo in de functie van Productmanager B. De functieschaal is 11. Het salaris bedraagt minimaal € 3.360,- en maximaal € 4.892,- bruto per maand bij een volledige betrekking. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Nieuwe medewerkers moeten bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed..

Inlichtingen


Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt informatie over deze functie inwinnen bij Mark Terpstra, teamleider HanzePro PA, telefoonnummer 050-595 2584.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 28 november en maandagmiddag 2 december 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

24-11-2019

Solliciteren


Reageer op deze vacature