Docent Supply Chain Management, Inkoop en MIS

Vacaturenummer
v19.0113

Omvang
1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Bedrijfskunde

Het Instituut voor Bedrijfskunde biedt een veelzijdig, innovatief, praktijkgericht en internationaal georiënteerd aanbod aan bacheloropleidingen. Ruim 2000 studenten volgen de opleidingen Bedrijfskunde (BK), Human Resource Management (HRM), en Vastgoed & Makelaardij (V&M), zowel in voltijd als deeltijd.

De studenten worden opgeleid tot competente, zelfstandige professionals in een flexibele en beroepsgerichte onderwijsomgeving, die nauw aansluit bij de ontwikkelingen in de regio en de (inter)nationale beroepspraktijk.

Tevens biedt het Instituut masteropleidingen, Associate degree HRM en een driejarig traject BK aan. De onderzoeksactiviteiten van het Instituut vinden plaats in multidisciplinaire kenniscentra, waarin lectoren en docenten samenwerken. De aan het instituut verbonden lectoraten Duurzaam HRM en Arbeidsorganisatie en –Productiviteit leveren een inspirerende bijdrage in het Marian van Os Centrum voor Ondernemerschap.

Plaats in de organisatie


De docent werkt binnen het Instituut voor Bedrijfskunde in het team van de opleiding Bedrijfskunde. Het team bestaat uit circa 60 docenten. De opleiding heeft zich ontwikkeld van een economisch juridische naar een meer brede bedrijfskundige opleiding. Je wordt met name ingezet op de kennisgebieden Supply Chain Management (SCM), inkoop en Management van Informatie Systemen (MIS). Het kennisgebied SCM houdt zich bezig met het optimaliseren van productie- of dienstverlenende processen binnen en tussen organisaties.

Functie-inhoud


Als docent SCM/ MIS/ Inkoop word je ingezet bij de uitvoering van het onderwijs (colleges en begeleiding van projecten en afstudeeropdrachten) binnen de opleiding Bedrijfskunde in de voltijd en deeltijd. Tot de kerntaken behoren het ontwikkelen en verzorgen van onderwijs en het begeleiden van stage- en afstudeertrajecten. Binnen de opleiding krijgt toegepast onderzoek veel nadruk en je zult daar een belangrijke rol in vervullen. Daarnaast onderhoud je contacten met beroepsbeoefenaars en collega’s met als doel het uitwisselen van kennis en ervaring en het actueel houden van je kennis en (didactische) vaardigheden.

Functie-eisen


Voor een goede invulling van deze functie beschik je over de volgende kennis en vaardigheden:
- Een academische opleiding op Bedrijfskundig of soortgelijk gebied;
- enkele jaren ervaring in het (internationale) bedrijfsleven en/of in bedrijfseconomische context;
- aantoonbare, relevante netwerken binnen het bedrijfseconomische domein;
- ervaring met procesverbeteringsmethoden zoals Lean/Six Sigma management. Black Belt strekt tot aanbeveling;
- in het bezit van een pedagogisch didactische aantekening dan wel de bereidheid deze te behalen;
- kennis en vaardigheden op het gebied van (toegepast) onderzoek, inclusief onderzoeks- en analysetechnieken;
- ondernemende instelling, daar waar het gaat om het creëren en benutten van nieuwe kansen en het benutten van geboden mogelijkheden;
- een op samenwerking ingestelde professional zowel binnen als buiten de organisatie;
- enthousiasme voor het docentschap, studentgerichte houding en een innovatieve geest.


Arbeidsvoorwaarden

De datum van indiensttreding is 1 november 2019. De totale vacatureomvang is 1,0 fte. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid en groei van de opleiding is verlenging mogelijk. Je wordt benoemd als Docent in schaal 11 en het salaris bedraagt minimaal € 3.360,- en maximaal € 4.892,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (conform cao hbo). De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Nieuwe medewerkers moeten bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed. .

Inlichtingen


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Geke de Graaf, teamleider Bedrijfskunde, telefoonnummer 050-595 3222.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 26 september 2019.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

22-09-2019

Solliciteren


Reageer op deze vacature