Medewerker Onderwijsondersteuning Social Work (specialisatie OnStage/ Osiris)

Vacaturenummer
v19.0098

Omvang
0,8 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Academie voor Sociale Studies

De Academie voor Sociale Studies biedt twee voltijdopleidingen aan: Bachelor Social Work (SW) en Bachelor Toegepaste Psychologie (TP). Tevens hebben we een Master Social Work, een AD en deeltijdmodules Social Work en cursussen voor professionals. Binnen de Academie studeren momenteel ca. 2800 studenten en werken 230 medewerkers.

Wil je actief bijdragen aan het Onderwijsbureau en zoek je uitdaging en afwisseling in je werk, dan zijn we op zoek naar jou.

Plaats in de organisatie


De medewerker onderwijsondersteuning is werkzaam binnen het team van het Onderwijsbureau van de Bachelor Social Work. De werkzaamheden betreffen het ondersteunen van het complexe onderwijsproces van de eindopdracht-semesters in de afstudeerfase van jaar 4. De werkomgeving is dynamisch en kan hectisch zijn.

Functie-inhoud


Als medewerker onderwijsondersteuning ben je het eerste aanspreekpunt voor docenten en studenten met betrekking tot het gehele semester. Aangezien jij degene bent die het hele proces overziet, signaleer je ook knelpunten, we verwachten dan ook dat je hier proactief en zelfstandig handelt om deze knelpunten weg te nemen. Je organiseert en notuleert kalibreersessies. Qua administratieve werkzaamheden kun je denken aan het maken van een jaarplanning, checken van instapvoorwaarden, het inplannen van vergaderingen en het plannen van afspraken/agendabeheer. Om het proces soepel te laten verlopen heb je een intensieve samenwerking met de coördinatoren/cursuseigenaren.

Werkzaamheden die je gaat uitvoeren:
- Beheren en checken OnStage;
- Osiris: je bouwt examenprogramma’s, je vraagt diploma’s aan en je beheert de Osiris mailbox. Je controleert het eindexamendossier en je archiveert;
- het maken van de tentamenplanning.

Functie-eisen


- Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
- aantoonbare werkervaring met Osiris, OnStage, Blackboard;
- goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk);
- digitaal zeer vaardig.

Competenties:
- kritisch denken;
- stressbestendig, kunnen werken in een dynamische en complexe omgeving;
- gestructureerd en planmatig, overzicht kunnen houden;
- oplossings- en resultaatgerichtheid;
- proactief en zelfstandig kunnen handelen;
- omgevingsbewust en verantwoordelijk.


Arbeidsvoorwaarden

De datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. Het betreft een structurele functie, waarbij we eerst een tijdelijke aanstelling bieden voor één jaar. Benoeming geschiedt volgens de bepalingen van de cao-hbo in de functie van Medewerker Onderwijsondersteuning B. De functieschaal is 7. Het salaris bedraagt minimaal € 2.154,- en maximaal € 2.995,- bruto per maand bij een volledige betrekking. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Nieuwe medewerkers moeten bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed. .

Inlichtingen


Ben je nieuwsgierig geworden? Informatie over deze functie kun je inwinnen bij Maarten Raangs, manager bedrijfsvoering, telefoonnummer 050-595 5696.

Voor vragen over het gebruik van het digitale sollicitatieformulier kun je contact opnemen met HR Recruitment, telefoonnummer 050-595 7505.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 4 september 2019.

Status vacature


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

29-08-2019

Solliciteren


Reageer op deze vacature