Open sollicitatie BBL secretaresse/managementassistant niv. 3/4

Als leerling secretaresse of management assistent is het belangrijk dat interesse hebt in deze sector en je hierin wilt ontwikkelen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en aangezien jij vaak nauw samen werkt met het team, verwachten we dat jij je opstelt als teamplayer. Enkele andere vaardigheden die van belang zijn om te leren en ontwikkelen:

  • Resultaatgericht: je onderneemt concrete en gerichte acties om planningen te maken
  • Organiseren: je organiseert overleggen voor anderen
  • Nauwkeurig: je bent zowel gericht op details als op het grotere geheel
  • Doorpakker en prioriteiten stellen
  • Betrouwbaar en klantgericht

LEEROMGEVING EN WERKZAAMHEDEN 

Als BBL-er ga je direct aan de slag; je start veelal met ondersteunende werkzaamheden op een secretariaat maar je kunt ook een combinatie hebben van balie werkzaamheden, administratieve werkzaamheden en notuleren bij overleggen. Je werkomgeving is altijd dynamiek en onderhevig aan bestuurlijke veranderingen. Geen dag is hetzelfde en dat spreekt jou als toekomstig management assistent aan.

ALGEMENE VRAGEN OF INFORMATIE

Solliciteren kan uitsluitend via www.goapubliek.nl/vacatures

Heb je interesse in leren en werken maar staat er geen concrete vacature open? Stuur je sollicitatie in zodat we kunnen bepalen of het inplannen van een intake waardevol kan zijn. Er is een mogelijkheid dat we je opnemen in onze actieve pool van kandidaten zodat we je direct kunnen voordragen als er passende vacatures beschikbaar komen.

Weet je nog niet goed wat je precies wil en/of wat mogelijkheden voor jou kunnen zijn? Je kunt dan het beste telefonisch contact opnemen zodat we een en ander met je kunnen doorspreken voordat je een sollicitatie instuurt.