BBL Hovenier niveau 2,3,4 bij Gemeente Groningen

Heb jij groene vingers, ben jij graag actief in de buitenlucht en wil jij je scholen tot (assistent) Hovenier? Voor de échte buitenmens hebben wij de ideale functie; volg de bbl-opleiding tot (assistent) Hovenier en doe in de praktijkervaring op bij de gemeente Groningen. Het is mogelijk om zowel op niveau 2, 3 of 4 in de richting van (assistent) Hovenier te werken bij de gemeente Groningen, Stadsbeheer.

OVER DE ORGANISATIE

Je komt te werken bij een gemeentelijke organisatie, waarbij je actief in de buitenruimte en een groene omgeving werkt. Team Groen is de ‘aannemer’ van de gemeente Groningen.

Team Groen heeft divers materieel, zoals; trekkers, hydraulische kranen, shovels, maaiboot en ander specialistisch materieel.

LEEROMGEVING EN WERKZAAMHEDEN 

Als BBL-er ga je in de praktijk aan de slag, leer je vaktechnische kennis en vaardigheden. Je werkt in een ploeg waarmee je op pad gaat in de gehele gemeente Groningen. Jij en je team onderhouden object tuinen (zoals bij gemeentelijke gebouwen en scholen) en de gemeentelijke tuin. Verder voer je groenvoorzieningswerkzaamheden en opruimwerkzaamheden uit en houdt je je bezig met het onderhoud van (eenvoudige) machines en/of gereedschappen. Ook draag je zorg voor de aan- en afvoer van plantmaterialen en snoeiafval.

Je werkt onder begeleiding van een meewerkend voorman, die ook je opdrachten afneemt en je beoordeeld op je verslagen die je voor de opleiding moet uitvoeren.

SELECTIECRITERIA EN EIGENSCHAPPEN

We zoeken een enthousiaste leerling (assistent) Hovenier niveau 2,3, of 4, die zich zowel op de opleiding als tijdens het wek gemotiveerd opstelt. Daarnaast herken je je in de volgende omschrijving:

  •         Je hebt affiniteit met werkzaamheden in het groen;
  •         Je bent praktisch ingesteld en je wil je graag ontwikkelen binnen het groen-onderhoud en het onderhouden van gereedschap en machines;
  •         Je bent sociaal vaardig en een harde werker;
  •         Je houdt je aan gemaakte afspraken;
  •         Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Gedurende je BBL leer-werktraject wordt de opleiding en de benodigde boeken betaalt door GOA Publiek. Je ontvangt een contract voor minimaal een jaar en je komt formeel in dienst bij GOA Publiek, GOA Publiek detacheert jou aan de gemeente Groningen. Formeel gezien is GOA Publiek dus jouw werkgever.

Je krijgt vanuit GOA Publiek een leerlingbegeleider toegewezen die jou tijdens je leerwerktraject kan ondersteunen, coachen en begeleiden waar nodig. Je hebt dus een vast contactpersoon waar jij bij terecht kan. 

Je gaat 24-32 uur per week aan het werk bij de gemeente Groningen en 1 dag in de week ga jij naar school toe om de opleiding te volgen.

Je wordt ingeschaald o.b.v. minimumloon (meer info op rijksoverheid.nl)

MEER INFORMATIE & SOLLICITEREN

De vacature sluit zodra er voldoende kandidaten geselecteerd zijn. Dus hoe eerder je solliciteert, hoe beter. Solliciteren kan uitsluitend via www.goapubliek.nl/vacatures

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, neem dan contact met GOA Publiek op door te bellen naar 050 700 1323 of mailen naar info@goapubliek.nl. De contactpersonen voor deze vacature is Josephine Boer.