BBL Assistent Logistiek niveau 1 bij Noorderpoort

Heb jij een passie voor alles wat met logistiek te maken heeft en lijkt het je leuk om voor Noorderpoort te gaan werken en tegelijkertijd de opleiding BBL Assistent Logistiek te volgen? Wacht dan niet langer en solliciteer!
Bij interesse of vragen: app of bel met 06-24835525 en dan vertellen wij jou meer over het BBL-traject en bespreken we samen of het iets voor jou is.  

Over de organisatie
Bij Noorderpoort help je vakmensen om het beste uit zichzelf te halen. Studenten, die aan het begin van hun loopbaan staan. Maar ook volwassenen, die zichzelf verder ontwikkelen. In vakken die de regio én heel Nederland hard nodig heeft.

Leeromgeving en werkzaamheden

Het Facilitair Centrum (onderdeel van het  Noorderpoortcollege) is verantwoordelijk voor een groot aantal centraal georganiseerde logistieke activiteiten. Deze zijn ondergebracht bij een aantal onderdelen, zoals een technische dienst, een eigen interne koeriersdienst, een magazijn voor hergebruik van inventaris, en een pc leerwerkplek. Daarnaast is men bezig met verschillende nieuwe onderdelen zoals een eigen centrale repro en een eigen verhuisdienst.

Je gaat je bezig houden met verschillende logistieke en facilitaire activiteiten:
-Magazijnbeheer
-Assisteren bij het repareren van dingen in het gebouw
-Mee met de interne koeriersdienst
-Overige logistieke klussen in het gebouw

Selectiecriteria en eigenschappen
Je bent enthousiast en gemotiveerd om je te ontwikkelen tot een goede Assistent Logistiek. Je bent graag de hele tijd bezig en het lijkt je leuk op een school gaan werken. Je beschikt op zijn minst over een goede basiskennis van de Nederlandse taal, zodat je goed kan communiceren met je directe collega’s. Daarnaast kan je goed samenwerken en ben je in staat om instructies op te volgen.

Je bent op korte termijn beschikbaar.

Wat bieden wij jou
Het BBL leerwerktraject biedt de volgende voordelen:

  •         Je ontvangt een contract voor de duur van het studiejaar en komt formeel in dienst bij GOA Publiek, GOA Publiek detacheert jou aan Noorderpoort.
  •         GOA Publiek betaalt jouw opleiding en lesmateriaal. Je krijgt één vast contactpersoon, de carrierècoach ondersteunt jou tijdens het leerwerktraject waar nodig.
  •         Je hebt recht op een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en reiskostenvergoeding.
  •         Je wordt ingeschaald op basis van het MBO CAO, het aantal uren wat je gaat werken wordt in overleg bepaald waarbij wij rekening houden met jouw wensen.


Meer informatie en solliciteren

De vacature sluit zodra er voldoende kandidaten geselecteerd zijn, dus neem direct contact op indien je interesse hebt! Solliciteren kan uitsluitend via www.goapubliek.nl/vacatures.  Bij interesse in de functie of vragen kan je ook appen of bellen naar 06-24835525. Dan gaan wij direct met je in gesprek!