BBL Service Medewerker bij Noorderpoort

Ben jij graag gastheer voor studenten & bezoekers en vind je het leuk om bezig te zijn met het beheer van cateringvoorzieningen? En wil je graag de BBL opleiding doen tot servicemedewerker breed? Dan is de functie als BBL service medewerker bij het Noorderpoort echt iets voor jou!

Over de organisatie

Bij Noorderpoort help je vakmensen om het beste uit zichzelf te halen. Studenten, die aan het begin van hun loopbaan staan. Maar ook volwassenen, die zichzelf verder ontwikkelen. In vakken die de regio én heel Nederland hard nodig heeft.

Leeromgeving en werkzaamheden

Als BBL service medewerker gebouwbeheer ben je in de eerste plaats vooral de gastheer/vrouw van de locaties. Je draagt de zorg voor de veiligheid van de locaties en je ziet toe op veilig gedrag van alle gebruikers.

Als service medewerker catering zorg je daarnaast voor het beheer van de cateringvoorzieningen op de locatie waar je werkzaam bent. Je hebt passie in alles wat met “gezonde” voeding heeft te maken en laat dit ook zien.

Het team uitvoering facilitair werkt met groepen van scholen. Dat betekent dat als je geplaatst bent in een groep, je op alle scholen in die groep werkzaam kunt zijn. Daarnaast heb je een Noorderpoort brede aanstelling en kun je dus ook op de andere groepen worden ingezet.

Naast je werk bij Noorderpoort, ga je één dag per week de opleiding BBL servicemedewerker breed niveau 2 volgen. Wij zoeken iemand die per september 2022 kan starten met de opleiding.

 Selectiecriteria en eigenschappen

Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor onze leerlingen, bezoekers en medewerkers. In de uitvoering van de werkzaamheden, pak jezelf werkzaamheden op. Verder beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Je bent behulpzaam en mensen voelen zich door jou begrepen
  • Je kan goed samenwerken met collega’s bij de receptie en in het gebouw
  • Je neemt initiatief om problemen op te lossen
  • Je staat open voor feedback
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd om aan de slag te gaan.

 Deze vacature is speciaal bedoeld voor jongeren, tot maximaal 27 jaar.

Wat bieden wij jou

Gedurende je BBL leer-werktraject wordt de opleiding en de benodigde boeken betaalt door GOA Publiek. Je ontvangt een contract voor een jaar en je komt formeel in dienst bij GOA Publiek, GOA Publiek detacheert jou aan Noorderpoort. Je start per september met jouw BBL opleiding tot Service Medewerker Breed.

Je krijgt vanuit GOA Publiek een carrièrecoach  toegewezen die jou tijdens je leerwerktraject kan ondersteunen, coachen en begeleiden waar nodig. Op deze manier heb je één vast contactpersoon.

Je hebt recht op een eindejaarsuitkering en vakantiegeld. Je wordt ingeschaald vanuit het CAO MBO op basis van de werkzaamheden die je gaat doen en ervaring. 


Meer informatie en solliciteren

De vacature sluit zodra er voldoende kandidaten geselecteerd zijn, dus wacht niet te lang met het insturen van je sollicitatie! Solliciteren kan uitsluitend via www.goapubliek.nl/vacatures

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, neem dan contact met GOA Publiek op door te bellen naar 050 700 1323 of mailen naar info@goapubliek.nl. De contactpersoon voor deze vacature is Herre Jan van Hilten.