BBL Service Medewerker niv. 2 , Gebouwbeheer & facilitair medewerker

BBL Service Medewerker niveau 2 bij Noorderpoort college
Gebouwbeheer & facilitair medewerker

 Ben jij graag gastheer voor studenten & bezoekers en vind je het leuk om bezig te zijn met het beheer van de schoolgebouwen en de facilitaire voorzieningen? En wil je graag de BBL opleiding doen tot servicemedewerker breed niveau 2? Dan is de functie als BBL service medewerker bij Noorderpoort echt iets voor jou!


Over de organisatie
Bij Noorderpoort help je vakmensen om het beste uit zichzelf te halen. Studenten, die aan het begin van hun loopbaan staan. Maar ook volwassenen, die zichzelf verder ontwikkelen. In vakken die de regio én heel Nederland hard nodig heeft.

Leeromgeving en werkzaamheden

Als BBL service medewerker gebouwbeheer ben je in de eerste plaats vooral de gastheer/vrouw van de locaties. Je draagt de zorg voor de veiligheid van de locaties en je ziet toe op veilig gedrag van alle gebruikers.

Als Service Medewerker zorg je met je collega’s voor het beheer van de (facilitaire)voorzieningen op de locatie waar je werkzaam bent.

Het team uitvoering Facilitair werkt met groepen van scholen. Dat betekent dat als je geplaatst bent in een groep, je op alle scholen in die groep werkzaam kunt zijn. Daarnaast heb je een Noorderpoort brede aanstelling en kun je dus ook op de andere groepen worden ingezet.

Naast je werk bij Noorderpoort, ga je één dag per week de opleiding BBL Servicemedewerker Breed niveau 2 volgen. Wij zoeken iemand die zo snel mogelijk kan starten (of al gestart is) met de opleiding.

 Selectiecriteria en eigenschappen

Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor onze leerlingen, bezoekers en medewerkers. In de uitvoering van de werkzaamheden, pak jezelf werkzaamheden op en wil je graag meer leren. Verder beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Je bent behulpzaam en mensen voelen zich door jou begrepen
  • Je kan goed samenwerken
  • Je neemt initiatief om problemen op te lossen
  • Je staat open voor feedback
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd om aan de slag te gaan.


Wat bieden wij jou

  • Gedurende je BBL leer-werktraject wordt de opleiding en de benodigde boeken betaald door GOA Publiek
  • Je ontvangt een contract voor een schooljaar en je komt formeel in dienst bij GOA Publiek, GOA Publiek detacheert jou aan Noorderpoort
  • Je start zo snel mogelijk met jouw BBL opleiding tot Service Medewerker Breed niveau 2 of je bent al begonnen met deze opleiding en je zoekt nog een BBL plek
  • Je krijgt vanuit GOA Publiek een carrièrecoach toegewezen die jou tijdens je leerwerktraject kan ondersteunen, coachen en begeleiden waar nodig. Op deze manier heb je één vast contactpersoon
  • Je hebt recht op een eindejaarsuitkering en vakantiegeld. Je wordt ingeschaald vanuit het CAO MBO op basis van de werkzaamheden die je gaat doen en ervaring.


Meer informatie en solliciteren
De vacature sluit zodra er voldoende kandidaten geselecteerd zijn, dus wacht niet te lang met het insturen van je sollicitatie! Solliciteren kan via https://werkenbij.goapubliek.nl/goa-vacature-bbl-mbo-of-hbo/bbl-service-medewerker-niv-2-gebouwbeheer-facilitair

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, neem dan contact met GOA Publiek op door te bellen of een whatsapp te sturen naar 050 700 1323 of mailen naar info@goapubliek.nl.

Solliciteren mag via de sollicitatieknop op onze website, maar je mag ook een e-mail naar ons sturen met jouw cv en motivatiebrief via info@goapubliek.nl