BBL Facilitair Medewerker en Conciërge bij Drenthe College

Ben je op zoek naar een leerzame en leuke leerwerkplek waarbij je gasten ontvangt en bezig bent met facilitaire zaken in het gebouw? Drenthe College zoekt nu een enthousiaste facilitair medewerker en conciërge.

Over de organisatie

Drenthe College is een mbo en opleidingscentrum. Elk jaar volgen ongeveer 8.000 studenten een opleiding aan Drenthe College. Met 800 medewerkers verspreid over onze locaties in Assen, Emmen en Meppel bieden we gevarieerd onderwijs. Wij dagen studenten en elkaar uit om grenzen te verleggen. Hierin hebben we aandacht voor talent en mogelijkheden. We leren van elkaar en met elkaar. Zo bouwen we aan een waardevolle toekomst.

Leeromgeving en werkzaamheden

Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen als facilitair medewerker en conciërge bij Drenthe College. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. Het ene moment ontvang je bezoekers en sta je ze te woord, het andere moment ben je bezig met het oplossen van een storing in het gebouw.
Je gaat 32 uur per week werken op de vesting in Assen. Eén dag in de week volg je mbo-onderwijs in de richting van service medewerker breed en facilitaire dienstverlening niveau 2. Het leerwerktraject duurt een jaar. 

Bij Drenthe College ga je aan het werk in het Cicero gebouw in Assen. De volgende werkzaamheden behoren onder andere tot jouw takenpakket:

- Ontvangen van bezoekers
- Te woord staan van medewerkers, leerlingen en bezoekers
- Klein onderhoud in het gebouw;
- Het bijvullen van inventaris;
- Aansluiten van ICT apparaten;
- Orde houden in het gebouw.
-Assisteren bij evenementen

Selectiecriteria en eigenschappen

Je bent zeer gemotiveerd om de BBL-opleiding in de richting van servicemedewerker breed en/of facilitair medewerker te gaan volgen en aan de slag te gaan bij het Drenthe College. Op basis van je vooropleiding ben je toelaatbaar tot mbo niveau 2.

Verder beschik je over de volgende eigenschappen:
- Je bent communicatief vaardig;
- Je hebt een dienstverlenende houding en je wilt graag mensen helpen;
- Je bent handig en hebt een goede conditie;
- Je bent flexibel ingesteld en je leert graag nieuwe dingen.

Wat bieden wij ?
Je volgt een leerwerktraject voor de duur van een jaar, waarbij je bij voorkeur 32 uur per week werkt, en 1 dag in de week naar school gaat.
Tijdens het traject heb je de volgende voordelen:

- GOA Publiek betaalt jouw opleiding en studiematerialen;
- Een vast contactpersoon vanuit GOA Publiek die jou begeleid en ondersteunt waar nodig tijdens het gehele opleidingstraject;
- Je ontvangt een salaris op minimumloon niveau;
- Je hebt recht op vakantiegeld en een reiskostenvergoeding

MEER INFORMATIE & SOLLICITEREN
Kan je niet wachten om aan de slag te gaan als facilitair medewerker bij Drenthe College? Solliciteer dan nu via www.goapubliek.nl/vacatures, solliciteren kan uitsluitend via de website van Goa Publiek. De vacature sluit bij voldoende reacties, reageer dus zo snel mogelijk. We zien jouw reactie graag tegemoet! 

GOA Publiek verzorgt de werving van deze vacature. Als je nog vragen hebt over de vacature kan je bellen naar 050-700 13 23. De contactpersonen voor deze vacature zijn Josephine Boer en Herre Jan van Hilten.