BBL Baliemedewerker Duurzaamheidscentrum - gemeente Assen

Ben jij van plan de opleiding tot BBL Office & Management Support Specialist te gaan volgen. En lijkt het je leuk om het visitekaartje te zijn van het duurzaamheidscentrum in de gemeente Assen? Lees dan snel verder!

Over de organisatie

In het Duurzaamheidscentrum vraagt de gemeente Assen aandacht voor een duurzame samenleving. Dit doen we door informatie te geven over duurzame maatregelen die de gemeente zelf treft, maar ook door inzichtelijk te maken wat inwoners zelf kunnen doen om bij te dragen aan het duurzamer maken van hun eigen woon- en leefomgeving. Het vergroten van de bewustwording over duurzaamheid begint bij kinderen. Zij hebben dan ook een belangrijke plek in ons centrum.

 Leeromgeving en werkzaamheden

Je gaat aan de slag achter de balie bij het Duurzaamheidscentrum Assen met de volgende taken:

 •           Verwelkomen en informeren van gasten
 •           Je staat collega’s, burgers en leveranciers telefonisch te woord
 •           Je beantwoordt, verstuurt en archiveert mail
 •           Je verkoopt en bestelt producten uit het winkeltje
 •           Je houdt het pand netjes (folderrekken, boekenruilkast, beleefplein en expositieruimte) en doet de daaruit voort komende bestellingen
 •           Je ondersteunt bij het organiseren en uitvoeren van gezinsactiviteiten en evenementen

Daarnaast volg je één dag in de week de opleiding BBL Office & Management Support Specialist (BBL Management Assistent) of ben je van plan deze opleiding in september te starten. Dit kan bij Noorderpoort, Alfa College of Drenthe College.

Je komt terecht bij een gemotiveerd en gezellig team in een uitdagende en inspirerende werkomgeving met ruimte om opdrachten vanuit je opleiding uit te voeren.

Selectiecriteria

We zoeken iemand die van aanpakken weet, openstaat om te leren en hier zelf in wil investeren. Daarbij ben je enthousiast en herken je de volgende eigenschappen:

 •           Een proactieve en gastvrije houding
 •           Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 •           Brede inzetbaarheid en flexibiliteit (minimaal één keer in de maand een weekend werken).
 •           Goed zelfstandig kunnen werken, maar ook samen met collega’s en vrijwilligers
 •           Belangstelling voor natuur en duurzaamheid is een pré

Wat bieden wij jou
Gedurende je BBL leer-werktraject wordt de opleiding en de benodigde boeken betaalt door GOA Publiek. Je komt formeel in dienst bij GOA Publiek, GOA Publiek detacheert jou aan de gemeente Assen. De beoogde startdatum is zo snel mogelijk, rekening houdend met jouw beschikbaarheid. Bij voorkeur ga je 32 uur per week werken.  

Je krijgt vanuit GOA Publiek een carrièrecoach toegewezen die jou tijdens je leerwerktraject kan ondersteunen, coachen en begeleiden waar nodig. Op deze manier heb je één vast contactpersoon. Verder biedt GOA Publiek een trainingsprogramma waarin je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en arbeidsmarktvaardigheden.

Daarnaast bieden wij :

 • Een bruto maandsalaris van € 1934,40 o.b.v. een 36 urige werkweek
 • Een contract voor de periode van een jaar.
 • Een reiskostenvergoeding en vakantiegeld.

Meer informatie en solliciteren

Reageren kan tot en met uiterlijk zondag 2 april, maar hoe eerder hoe beter!
Graag je cv uploaden en een korte motivatie bijvoegen wat je zo leuk lijkt aan deze werkplek en opleiding. Solliciteren kan uitsluitend via www.goapubliek.nl/vacatures

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, neem dan contact met GOA Publiek op door te bellen naar 050 700 1323 of mailen naar info@goapubliek.nl. De contactpersonen voor deze vacature zijn Herre Jan van Hilten en Josephine Boer.