BBL Assistent Horeca niveau 1 bij Noorderpoort

Heb jij een passie voor alles wat met catering en voeding te maken heeft? En wil je graag de BBL opleiding Assistent Horeca, Voeding en Voedingsindustrie doen? Dan is de functie als BBL Assistent Horeca bij het Noorderpoort echt iets voor jou!
Bij interesse of vragen: app of bel met 06-24835525 en dan vertellen wij jou meer over het BBL-traject en bespreken we samen of het iets voor jou is.  

Over de organisatie
Bij Noorderpoort help je vakmensen om het beste uit zichzelf te halen. Studenten, die aan het begin van hun loopbaan staan. Maar ook volwassenen, die zichzelf verder ontwikkelen. In vakken die de regio én heel Nederland hard nodig heeft.

Leeromgeving en werkzaamheden

Als assistent horeca zorg je voor het beheer van de cateringvoorzieningen op de locatie waar je werkzaam bent. Je hebt passie in alles wat met “gezonde” voeding heeft te maken en laat dit ook zien tijdens je werk.
Het team uitvoering facilitair werkt op verschillende locaties van het Noorderpoort College. Je komt op één van de locaties te werken in de stad Groningen.

 Naast je werk bij Noorderpoort, ga je één dag per week de opleiding BBL Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie volgen of een soortgelijke opleiding.

 Selectiecriteria en eigenschappen

Je bent enthousiast en gemotiveerd om je te ontwikkelen tot een goede Assistent Horeca. Je hebt een passie voor de horeca en voeding en wil graag op een school gaan werken. Je beschikt op zijn minst over een goede basiskennis van de Nederlandse taal, zodat je goed kan communiceren met je directe collega’s.

Je bent op korte termijn beschikbaar.

Wat bieden wij jou
Het BBL leerwerktraject biedt de volgende voordelen:

  • Je ontvangt een contract voor de duur van het studiejaar en komt formeel in dienst bij GOA Publiek, GOA Publiek detacheert jou aan Noorderpoort.
  • GOA Publiek betaalt jouw opleiding en lesmateriaal. Je krijgt één vast contactpersoon, de carrierècoach ondersteunt jou tijdens het leerwerktraject waar nodig.
  • Je hebt recht op een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en reiskostenvergoeding.
  • Je wordt ingeschaald op basis van het MBO CAO, het aantal uren wat je gaat werken wordt in overleg bepaald waarbij wij rekening houden met jouw wensen.


Meer informatie en solliciteren
De vacature sluit zodra er voldoende kandidaten geselecteerd zijn, dus neem direct contact op indien je interesse hebt! Bij interesse in de functie  of vragen kan je appen of bellen naar 06-24835525. Wij gaan graag met je in gesprek!