Commercieel medewerker binnendienst

Jouw passie voor sales, onze groei!

Ben jij klaar om jouw passie voor sales om te zetten in tastbaar succes? Wil je deel uitmaken van een dynamisch en toegewijd team dat gedreven is om te groeien? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Met 25 jaar ervaring in de vertaalbranche hebben we bij Global textware niet alleen een stempel gedrukt op de sector, maar zijn we ook organisch meegegroeid met de branche. Elke dag leveren we volledige vertaaldiensten aan tevreden klanten over de hele wereld. Wil je meer ontdekken over wie we zijn en wat we doen? Bezoek onze website op www.globaltextware.nl voor een voorproefje van onze organisatie

Jouw rol als commercieel medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het hart van onze klantrelaties. Jij bent niet alleen het eerste aanspreekpunt, maar ook de scherpe geest die de wensen van onze klanten tot in detail begrijpt en omzet in concrete opdrachten. Je bent als geen ander in staat om de essentie uit complexe situaties te halen. Jouw talent voor details gaat hand in hand met je commerciële vaardigheden. Hierdoor kunnen klanten rekenen op een vlotte afhandeling en voelen ze zich begrepen en gehoord. Of je nu zelfstandig werkt of samen met het team, jouw flexibiliteit en daadkracht zorgen ervoor dat klantverwachtingen worden overtroffen en kansen worden benut.

Jouw profiel: gedreven en impactvol

We zijn op zoek naar iemand die uitstekende communicatieve vaardigheden combineert met goed begrip voor klantbehoeften en commercieel inzicht om de juiste oplossingen te bieden. Je bent gericht op resultaten en weet deze niet alleen te vinden binnen de kaders van ons standaard dienstenpakket. Je weet dat soms de details het verschil maken en tegelijkertijd ben je iemand die weet van aanpakken. Je bent gedreven, nauwkeurig en enthousiast om deel uit te maken van ons team dat werkt aan verandering.

Wat breng je mee?

 • Je bent klantgericht en beschikt over uitstekende commerciële vaardigheden.
 • Jouw gestructureerde en nauwkeurige werkwijze vormt de basis voor succes.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor detail zijn de kern van je aanpak.
 • Flexibiliteit en scherp probleemoplossend vermogen zijn jouw troeven.
 • Resultaatgerichte en proactieve houding drijven je handelen.
 • Goede beheersing van zowel het Nederlands als Engels.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie binnen een groeiende organisatie met een informele bedrijfscultuur.
 • Werken in een hecht team waar kennisdeling en groei centraal staan.
 • Modern kantoor bij het Stadspark en Martiniplaza.
 • Mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, marktconform salaris inclusief goede pensioenregeling.
 • Bedrijfsfitness en gezellige activiteiten.

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Sluit je aan bij ons enthousiaste team en ontdek hoe jouw passie voor sales de sleutel kan zijn tot ons gezamenlijke succesverhaal. Stuur je sollicitatie (motivatie en C.V.) vóór 22 september 2023 naar . Heb je vragen over de procedure? Neem op ma t/m do tussen 9:00 en 15:00 uur contact op met Elly van Nieff, Officemanager, tel. +31 (0) 50 5844010.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.