Adviseur Leren en Ontwikkelen, aandachtsgebied deskundigheidsbevordering en digitaal leren

Voel jij je aangesproken door de woorden ‘ontdekken’ en ‘vernieuwen’? Lijkt het je een uitdaging bij te dragen aan hybride leerroutes binnen onze organisatie? Dan is de functie van adviseur Leren en Ontwikkelen iets voor jou.

Dit ga je doen

Als adviseur Leren en Ontwikkelen is het aan jou de taak zelf leerroutes te ontwerpen en in te richten. Voor het ontwerpen van deze leerroutes is er een schat aan mogelijkheden beschikbaar. Er valt bijvoorbeeld te denken aan:

 • fysieke trainingen;
 • vakinhoudelijke expertise binnen de organisatie;
 • digitale leermiddelen zoals e-learnings en webinars (GGZ Ecademy en GoodHabitz).

We maken onderdeel uit van diverse kennisnetwerken. Jij weet de mogelijkheden goed te benutten. Daarnaast maak je beleidsvoorstellen en adviseer je over de verdere ontwikkeling van digitaal leren en deskundigheidsbevordering. Jij vervult de rol vraagbaak en sparringpartner voor zowel management als voor de individuele medewerker als het gaat om deskundigheidsbevordering. Voor specifieke projecten vervul je de rol van projectleider.

Hier herken jij jezelf in

Je beschikt over een relevant hbo-diploma, bijvoorbeeld opleidingskunde, aangevuld met vakgerichte post hbo-opleidingen. Ook beschik je over actuele kennis van relevante ontwikkelingen in de psychiatrie en op het gebied van leren en ontwikkelen. Daarnaast heb je:

 • ervaring met het werken en inrichten van een leerplatform;
 • ben je een ontdekker, vernieuwer en motor voor ontwikkelingen;
 • heb je ervaring met het ontwerpen en inrichten van hybride leerroutes;
 • ben je een samenwerker, netwerker en onderzoeker;
 • ben je een analyticus, ontwerper en afmaker.

Over het team

Het team Leren en Ontwikkelen is een team dat zelf volop in ontwikkeling is en waar ervaring en nieuw elan bij elkaar komen in het versterken van het leer- en ontwikkelklimaat van GGZ Drenthe. We willen nu de vervolgstap maken in (de doorontwikkeling van) digitaal leren en deskundigheidsbevordering. We denken dat er nog veel te winnen is in het ontwerpen van (hybride) leerpaden en het inzetten van beschikbare leermiddelen. We willen deze werkwijze stevig verankeren in het leer- en ontwikkelbeleid van de organisatie. Jij hebt de visie, de kennis en de kunde om hierin een voortrekkersrol te nemen.

Het team Leren en Ontwikkelen bestaat o.a. uit adviseurs Leren en Ontwikkelen, een beheerder LMS, een adviseur subsidies en een stagecoördinator. De afdeling wordt geleid door een hoofd Leren en Ontwikkelen. Als team werken we volop aan onze eigen ontwikkeling, zodat we goed aan blijven sluiten op de koers van de organisatie. Wat we daarbij willen vasthouden is onze dienstverlenende instelling, professionaliteit, hechte samenwerking en plezier in het werk. Aandachtsgebieden zijn beroeps initiële opleidingen, deskundigheidsbevordering en digitaal leren, bij- en nascholing, team- en organisatieontwikkeling en individuele coaching en supervisie. We werken vanuit een fijn pand op het terrein van GGZ Drenthe in Assen waarin ook trainingsruimtes zijn.

Wij zien jou

 • salariëring volgens cao GGZ, FWG 55 (met een max. bruto maandsalaris van 4381,- euro op basis van een fulltime werkweek van 36 uur);
 • een vaste aanstelling van 24 uur per week;
 • scholings- en ontwikkelmogelijkheden, een goed pensioen bij pensioenfonds PZFW en een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket via een account bij Fisc Free.

Enthousiast?

Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan vóór 10 oktober via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief. Is brieven schrijven niet jouw ding? Voeg dan een kort filmpje toe waarin je je voorstelt.

Voor extra informatie over deze vacature kun je terecht bij Anita Slagter, hoofd Leren en Ontwikkelen, via 06 - 13 907 908. Spreek je boodschap in en je wordt teruggebeld.

Sollicitatieprocedure

Extra informatie over de sollicitatieprocedure van GGZ Drenthe vind je op https://ggzdrenthe.nl/sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Solliciteren