Projectleider Jeugdgezondheidszorg

Voor ons Adviesteam Jeugdgezondheidszorg zijn wij op zoek naar een projectleider met advieskwaliteiten voor 24 tot 32 uur per week in de functie van:

Projectleider Jeugdgezondheidszorg

Wat ga je doen?

De jeugdgezondheidszorg bevindt zich in een ontwikkeling waarin we meer flexibel en digitaal gaan werken en zorg op maat en behoefte aanbieden aan jeugdigen en ouders. Deze transformatie raakt onze werkwijze en daarmee ook de taken, functies en vereiste competenties van de professionals. Daarom is één van de pijlers waarlangs we deze transformatie vorm geven een doorontwikkeling van onze functies (functiehuis), deskundigheidsbevordering en een passend kwaliteitsbeleid. Voor de begeleiding van deze pijler en bijbehorende processen zoeken wij een ervaren en inhoudelijk deskundige projectleider die bekend is met vergelijkbare transitieprocessen (bij voorkeur in de zorg) op het snijvlak van dienstverlening, organisatie en medewerkers en kwaliteitsbeleid.

Je bent een intern projectleider met adviseurskwaliteiten op de inhoud. Vanuit die rol begeleid en ondersteun je het interactieve proces met onze professionals, om te komen tot de implementatie van een nieuwe functiehuis en dit vertaal je naar een passend plan voor deskundigheidsbevordering (opleiding, ontwikkeling en training). Je stuurt hierbij diverse deelopdrachten en werkgroepen zelf aan en je implementeert genoemde plannen in de praktijk. Daarnaast ga je aan de slag om het kwaliteitsbeleid van de JGZ op een hoger niveau gaat brengen. Om dit te bereiken stel je een kwaliteitsvisie op en een structuur voor het proces voor continu verbeteren.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring in de zorg (bij voorkeur de jeugdgezondheidszorg) en affiniteit met het onderwerp
  • Je hebt kennis van divers thema’s op het gebied van organisatieontwikkeling zoals: deskundigheidsbevordering, kwaliteitsbeleid, taakherschikking en functiehuis.
  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare rol, daarnaast heb je kennis van zorgprocessen.
  • Je bent resultaatgericht, kwaliteitsgericht, besluitvaardig en communicatief sterk
  • Verder kun je procesmatig denken en kijk je positief kritisch mee.
  • Je beschikt over analytische vaardigheden, denkt in oplossingen, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en geeft gevraagd en ongevraagd advies. 
  • Daarnaast ben je flexibel en stressbestendig.

Wat bieden we je

Het betreft hier een tijdelijke vacature voor de duur van een jaar. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt minimaal €3561,- en maximaal €5169 (schaal 11) bij een fulltime dienstverband (36-urige werkweek). GGD Drenthe volgt de CAO SGO en kent uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opname in het ABP pensioenfonds, een bijdrage in de kosten van de zorgverzekering en een Individueel Keuze Budget van 17,05% bovenop jouw salaris..

Vragen en solliciteren?

Voor inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Kim Speekhout, Manager Jeugdgezondheidszorg via 06-52580777.
Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie en curriculum vitae uiterlijk 25 april naar ons toe via onder vermelding van vacaturenummer JGZ-21-14-Projectleider JGZ en je naam in onderwerp regel. De gesprekken vinden 28 april plaats.

Overige informatie

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur. Kijk voor meer informatie over GGD Drenthe op www.ggddrenthe.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.