Managementsecretaresse

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

Managementsecretaresse (m/v)
voor 32 uren per week

Het team

Je werkt nauw samen met collega management assistenten. Als team ondersteunen jullie de
directeur en managers van GGD Drenthe. In het team zijn afspraken gemaakt over onderlinge werkverdeling, is het ook de bedoeling dat je elkaar bij afwezigheid kunt vervangen als dit nodig is.

Wat ga je doen?

Je bent ondersteuner van de managers en directeur op het gebied van agendabeheer, notuleren, archiveren en bewaken van actiepunten. Je organiseert bijeenkomsten en bent allround inzetbaar op secretarieel en ondersteunend gebied. Je bent aanspreekpunt voor zowel interne- als externe klanten. Je werkt intensief samen met je collega-managementsecretaresses. In eerste instantie is dit een tijdelijke vacature voor ongeveer een half jaar. Tijdens deze periode gaan we kijken of, en zo ja, op welke manier er verlenging kan plaatsvinden.

Wie ben jij?

Communicatief, proactief en zelfstandig zijn woorden die jou omschrijven. Je hebt een groot organiserend vermogen. Je hebt een mbo+ werk- en denkniveau en uiteraard een opleiding binnen het vakgebied. Je hebt tenminste drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie en je hebt laten zien dat je kunt werken in een hectische werkomgeving. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en kunt aan de hand van enkele aanwijzingen (routine-)correspondentie voeren. Ook vind je het leuk om vergaderingen te notuleren. Bekendheid met het bestuurlijke proces binnen de overheid is een pré.

Wat bieden we je

Het betreft hier een vacature voor in eerste instantie de duur van een half jaar. Het salaris bedraagt minimaal € 2170,- en maximaal € 3176,- conform schaal 7 van de cao SGO, op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week. GGD Drenthe volgt de CAO SGO en kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opname in het ABP pensioenfonds, een bijdrage in de kosten van de zorgverzekering en een Individueel Keuze Budget van 17,05% bovenop jouw salaris.

Heb je belangstelling?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gerlof Meijer, directiesecretaris via telefoonnummer 0592-306300. Je sollicitatie en curriculum vitae kun je t/m 20 juni a.s. mailen werken@ggddrenthe.nl. Vermeld hierbij het vacaturenummer MT-21-18-Managementsecretaresse en je naam in de onderwerpregel. De sollicitatiegesprekken worden gehouden op woensdag 23 juni a.s. in de ochtend.

Kijk voor meer informatie over GGD Drenthe op www.ggddrenthe.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.