Administratief Medewerker De Grenshof

Momenteel wordt De Grenshof in Bellingwolde ingericht voor de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. In eerste instantie gaat het om de opvang van 50-200 vluchtelingen, maar kan worden uitgebreid naar maximaal 350 vluchtelingen.

Wil jij bijdragen aan een veilige opvang van vluchtelingen in de opvanglocatie De Grenshof te Bellingwolde? Voor deze locatie zijn wij op zoek naar tijdelijke

Administratief medewerker

20 uur per week

Wat ga jij doen en met wie?

Jij bent een duizendpoot en breed inzetbaar. Je verwerkt en beoordeelt leefgeld aanvragen. Dit doe je niet alleen voor de bewoners van De Grenshof, maar voor alle Oekraïners die in de gemeente staan
ingeschreven. Hiervoor werk je met een softwarepakket van Centric: ‘de Suite’. Je voert gesprekken naar aanleiding van de aanvragen en vermeldt welke voorwaarden verbonden zijn aan het ontvangen van leefgeld. Je legt dit vast in een brief (beschikking). Tevens ben je verantwoordelijk voor tijdige uitbetaling. Je verzorgt de declaraties als er zorgkosten worden gemaakt. Daarnaast ondersteun je de locatie-coördinator en andere medewerkers op de opvanglocatie met roosters en administratieve klussen. Je zorgt voor financiële rapportages voor het management. Je werkt in een team met andere gastdames/-heren, woonbegeleiders en vrijwilligers onder leiding van de locatie-coördinator. Samen zorg je voor een prettige sfeer in de opvanglocaties.

Wat breng je mee?

 • Je bezit een afgeronde MBO-opleiding, niveau 4 (bijvoorbeeld: administratie).
 • Ervaring met of kennis van de Suite van Centric.
 • Affiniteit en/of ervaring met de doelgroep.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Engelse taal goed. Oekraïens, Russisch is een pré.
 • Je bent stressbestendig en goed in staat om je eigen werk te organiseren.

Wat bieden we je?

 • Een uitdagende functie in een nieuwe locatie voor 50 tot 200 vluchtelingen uit Oekraïne.
 • Jouw salaris bedraagt maximaal € 3.301,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 7).
 • Deze functie is tijdelijk via payroll en in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid voor verlenging.

Kom jij bij ons werken?

 • Een individueel keuzebudget van 17,05% (geld dat je maandelijks flexibel kunt inzetten voor zelf gekozen doelen. Het is de optelsom van de eindejaarsuitkering, vakantietoeslag en levensloopbijdrage).
 • We bieden een kilometervergoeding woon-werkverkeer (€ 0,19 per km) en een thuiswerkvergoeding (€ 2,- per thuiswerkdag) op declaratiebasis.

Wat je ook nog moet weten:

 • De ingangsdatum van je werkzaamheden is zo snel mogelijk. Daarbij houden we natuurlijk rekening met je eventuele huidige werk.
 • Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet; bij gelijke geschiktheid krijgt een interne kandidaat voorrang.
 • Verder is voor deze functie een Verklaring omtrent het Gedrag vereist.

Ben je enthousiast over deze functie?

Mooi! Laat het ons op jouw eigen manier uiterlijk weten op donderdag 25 augustus a.s. via  onder vermelding van vacaturenummer Z/22/154337. De gesprekken staan gepland op donderdag 5 september.

Wil je meer weten over de functie?

Neem dan contact op met Gerard Mulder (locatie-coördinator) of met Koos Bogaerts (projectleider) via (0599) 320 220 of mailen naar danwel . Laat jij je meevoeren door Westerwolde? We zien je sollicitatie met enthousiasme tegemoet!