Projectleider Ruimte en Duurzame Ontwikkeling

Ben jij de projectleider Ruimte en Duurzame Ontwikkeling die wij zoeken?

Heb jij zin in het ontwikkelen van een multifunctionele sportlocatie en het bevorderen van scholenbouw in Zuidlaren, maar ook in het regisseren of initiëren van woningbouwgebiedsontwikkeling? Heb jij ervaring in het samenbrengen en -houden van partijen (zowel intern als extern) die bij dergelijke ontwikkelingen betrokken zijn? Ben je gewend initiatief te tonen binnen projectteams? Zo ja, dan heeft de gemeente Tynaarlo een uitdaging voor jou!

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een oplossingsgerichte projectleider voor 36 uur in de week die dergelijke projecten in goede banen kan leiden. Je bent in staat om de benodigde disciplines (o.a. Ruimtelijke Ordening, Grondzaken, stedenbouw en gemeentewerken) tijdig te betrekken, de belangen te beoordelen en hierin (het bestuur) te adviseren. Ook het omgaan met stakeholders, belanghebbenden en de bevolking (participatie) gaat je goed af. Je ziet kansen, maakt afwegingen, signaleert knelpunten en bent oplossingsgericht. Uiteindelijk resulteert dit een advies aan de ambtelijk opdrachtgever en tot slot het bestuur.

Wat vragen we van je?

  • Je hebt ervaring op het gebied van ruimte en ontwikkeling, planologie of een andere functie binnen gebiedsontwikkeling. Verder heb je ervaring met locatieontwikkeling.
  • Je hebt een HBO werk,- en denkniveau
  • Je kunt goed belangen afwegen en hebt ervaring met processen met ontwikkelaars en met het krachtenspel van verschillende belanghebbenden
  • Je beschikt over bestuurlijke sensitiviteit, vind het leuk om met verschillende disciplines te werken en je bent in staat om het grote geheel te bewaken.

Wat bieden wij jou?

Een veelzijdige functie in een informele en collegiale werksfeer. Jouw salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.831,-- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. (schaal 10a; norm 1-10-2020) Daarnaast biedt de gemeente Tynaarlo nog diverse andere secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een Individueel Keuze Budget (IKB), flexibele werktijden, een thuiswerkregeling, betaald ouderschapsverlof en opleidingsmogelijkheden.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Bas Aardema, manager van het team Ruimte en Duurzame Ontwikkeling via het centrale telefoonnummer 0592-266662.

Heb je belangstelling?

Stuur dan je motivatie en cv uiterlijk 25 januari 2021 naar www.vooruitindrenthe.nl (hiervoor moet je inloggen op de website).

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld