Medewerker crediteurenadministratie (16 - 20 uur per week)

Ben jij onze nieuwe collega die ons gaat helpen op de crediteurenadministratie?  Wij zoeken namelijk

een medewerker crediteuradministratie (16-20 uur per week)

Ben jij degene die nauwkeurig aan de slag gaat en bijdraagt aan een kloppende boekhouding bij de Gemeente Tynaarlo? Houd je van een dynamische werkomgeving en wil je samen met je collega's ervoor zorgen dat de financiële administratie op orde is?  Lees dan snel verder want misschien ben jij de toekomstige collega die wij zoeken.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Om te beginnen is geen werkdag helemaal hetzelfde. Nadat je een kopje koffie of thee hebt gepakt en je collega’s begroet hebt begint voor jou de werkdag:

Binnen het team Financiën ben je, samen met een collega verantwoordelijk voor de digitale verwerking en monitoring van de facturen, het beantwoorden van de e-mails en telefoontjes met vragen over de facturen, het beheren van de crediteurenadministratie en het opstellen van inningsopdrachten.

Wij zoeken iemand die deze werkzaamheden op zich wil en kan nemen!

Het team Financiën
Als medewerker crediteurenadministratie vorm je samen met je collega’s het financiële hart van de organisatie.

Je maakt onderdeel uit van het team Financiën, bestaande uit zeven enthousiaste professionals die samen verantwoordelijk zijn voor de financiële administratie, het beleid en de advisering over de gemeentelijke financiën richting zowel de organisatie als het bestuur. Het team is bezig met een kwaliteitsslag en juicht het toe als je hierin mee wilt denken en helpen.

Wat vragen we nog meer van jou?
Je hebt:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Een opleiding op financieel (administratief) gebied.

Ben jij:

  • Nauwkeurig en accuraat?
  • Klantgericht en vriendelijk?
  • Zelfstandig en proactief?

Aarzel dan niet want dan gaan wij graag in gesprek met jou!

Wij bieden jou
Een werkomgeving die volop in ontwikkeling is met collega’s die gedreven zijn in hun vakgebied. In de functie van medewerker crediteurenadministratie verdien je, afhankelijk van je kennis, werkervaring en opleiding, maximaal € 3.323,-- (functieschaal 6, peildatum 1 november 2023) bij een werkweek van 36 uur. Het gaat om een tijdelijk dienstverband voor de periode tot 1 april 2025.

Wil je meer weten?
Heb je nog vragen over de werkzaamheden of de procedure? Neem dan contact op met Gerjam Reilink (vakmanager Financiën), hij is bereikbaar via 06–2508 1364.

Heb je belangstelling?
Dan zien wij je reactie graag tegemoet! Stuur ons uiterlijk 10 december 2023 een gemotiveerde brief en je CV via www.vooruitindrenthe.nl/vacatures. De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 18 december 2023.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet waarbij medewerkers in dienst van Tynaarlo voorrang hebben, daarna de medewerkers in SDA verband (Assen en Aa en Hunze), vervolgens de medewerkers van de aangesloten organisaties. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.